ANĐEOSKI TAROT

horoscope guru

TAROT ANĐEOSKI je izrađen i napisan uz podršku anđela i služi kao prijatelj kome se možete obratiti u svakom trenutku za savjet na putu osobnog rasta .On nije rađen za prognostičke svrhe  mada može poslužiti i tome. Došao je s nevidljive razine, rođen nenadano, kako bi nam pomogao na životnom putu svojim mudrim savjetima i slikama čije energije čiste prostor gdje god bili unoseći jednu suptilnu atmosferu i ozračje tamo gdje i kad se otvaraju.

ANĐEOSKI TAROT briše suze, tugu, jača poput živoga bića je. Njegovi anđeli puno toga znaju i njihova poruka koja je ujedno i podrška izaziva osmjeh povjerenja na licu. Za tu mudrost potrebna je jedino spremnost primanja. Njegovo učenje; kako s osmjehom u srcu prihvaćati neizbježno, prepoznavati skrivenu ljepotu izazova težiti najboljem, ali i ne odbijati ponuđeno .

Rad s anđelima Tarota čini se srcem, otvara srce u čijim prostorima boravi duša.Ttu intelekt ne pomaže previše iako ima svoje mjesto kod samog razumjevanja. Osjećaji koji će se pojaviti tijekom rada omogućit će da ovo putovanje protekne glatko, a osjećaj u duši otvorit će vrata magičnog svijeta anđela. Ova energija duše ugodna je, ispunjava i prožima, u njoj se krije velika čarolija i podrška. Čarolija se krije i u samom pristupu Tarotu. Što smo otvoreniji prema novom prijatelju to možemo više dobiti kroz druženja, a i naučiti. Samo prihvaćanje čarobnog svijeta anđela potiče razvoj duboko prikrivenih potencijala na koje smo možda zaboravili ili ih samo ne koristimo.

Takvo stanje otvorenosti usmjerava nas prema otvorenijem načinu života, ali i do ostvarenja na praktičnom planu tih dubokih potencijala, samo se treba usuditi i putovati. Nakon susreta s tim čarobnim svijetom, razumijemo kako je sva snaga u nama i tada i nemoguće postaje moguće. Svaka naša misao i  svako naše djelo razotkrivaju svoju svrhu, poticaj i prožimanje dva svijeta, vidljivog i nevidljivog. Kroz rad s anđelima i sam Tarot postaje stvarni dragocjeni prijatelj koga tako i doživljavamo, zajedno otvaramo vrata dubokih istina. Pitajući Tarot kao prijatelja za savjet doživljavamo doticaj s anđelima koji toplo pričaju svom prijatelju čovijeku kako su uvijek tu, spremni pomoći u svakom trenutku na razne načine prenijeti univerzalnu poruku ljubavi, kad god to zatražimo.

Anđeli nisu ograničeni pripadnosti jednoj rasi, vjeri, oni pripadaju svima. Oni prenose poruku jasnije jer nisu zapleteni u svijet materije i emocija poput čovijeka. Ono  što je najvažnije, njihove poruke, Tarota su primjenjive u svakodnevnom životu. U Anđeoskom Tarotu nakupljena je skrivena snaga rođena iz prijateljstava anđela i žene čovjeka koja je bila dovoljno otvorena tu poruku čuti. Istina je namjenjena našem srcu da bi ga lakše slijedili. Najvažnije je tom novom prijatelju prići bez predrasuda.

Svrha je anđela kao Glasnika da pomognu ljudskom putniku na putu do boljeg života na Zemlji . Naučiti što je ispravno, dosegnuti istinu i živjeti u skladu s tim, poruka je anđela. To je jednostavnije nego što mislimo; kad si postojan na putu dobra ne postoji nikakav nesklad između onoga što činiš, onoga što misliš, onoga što jesi i svijeta anđela. Mi smo u biti cjelina vjerovanja koje nosimo u srcu, a ono je sukladno prirodi čovjeka.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)