Sanjati jabuke

horoscope guru

 

Jabuka u snu je najčešće simbol napretka, bogatstva, uspjeha, ljepote, ispunjenja želja i ciljeva. San o jabuci simbol je i sreće i uspjeha u životu i ljubavi. Tumačenje sna u kome ste vidjeli jabuku ili jabuke zavisi od toga kako je jabuka izgledala u snu, da li je bila zrela i lijepa, ili trula, da li je bila na grani ili na zemlji i sl.

Sanjati jabuku crvene boje kako visi na drvetu, ovakav san vjerojatno ukazuje na neke nove mogućnosti koje će vam se ukazati ili neke neočekivane nagrade. San u kome ste vidjeli zrele jabuke na drvetu je uglavnom vrlo dobar znak i najavljuje period ostvarenja vaših planova i želja. Sve što započnete u ovom periodu uspješno ćete završiti. Ako su jabuke bile zrele samo na vrhu drveta, preporuka je da budete malo skromniji sa svojim željama.

Ako ste sanjali pokvarene jabuke, takav san može označavati neke probleme koji vam predstoje. Ipak, ovaj san nije tako loš znak i ukazuje da ćete ih ako se potrudite prevazići. Ovakav san može da ukazuje i da se neki vaši planovi neće ostvariti, ili da neće dati očekivane rezultate, a možda san označava da oni i da nisu dobri za vas.

Sto znaci sanjati jabuke?                                       

sanjati jabuke:

– vidjeti ih – upoznat ćete nove prijatelje
– brati ih – uspijeh na poslu, i radosne vijesti
– jesti ih – dobar poslovni period

-trule jabuke-šteta

-stablo jabuke bez ploda-neizvjesna budućnost

-stablo jabuke u cvatu-radost, veselje u obitelji

-zelene jabuke-briga, neimastina

-crvene jabuke, zaljubit ćete se

Wikipedija

Vec u starom vijeku bila je dobro poznata velika vrijednost jabuke i njezino upotrebljavanje u ljekovite svrhe. StabloMalus domestica pripada porodici Rosaceae. Ona je najrasprostranjenija vocka, a Karlo Veliki je naredio sadnju jabuka u njemackim zemljama oko 800. godine, a oko 1600. godine bilo je poznato gotovo 200 sorti jabuka. Iz vremena Starog Rima potjece uzrecica ab ovo usque ad mala, što znaci od jajeta sve do jabuke. Tada je bilo uobicajeno obrok zapoceti jajetom, a završiti jabukom.

Definicija

vo?ka (Malus) s vise podvrsta i sorata iz porodice ruza (Rosaceae) b. plod te vocke [divlja/sumska jabukakisela jabuka], ono sto je okruglim oblikom nalik plodu jabuke b. term. okrugli dio balcaka, okrugli dio kundaka kubure,Adamova jabuka (ili jabucica) anat. razg. izbocena hrskavica na prednjem dijelu vrata muskarca nad ulazom u dusnik;zelena jabuka nezrela jabuka

Direktan link za pristup natuknici

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)