Sanjati iglu

horoscope guru

Sanjati iglu nije baš sretan znak. Obično ukazuju na neku vrstu emocionalnog bola. Česti snovi o iglama su pokazatelj mogućih promjena u bliskoj budućnosti.  Sanjati iglu zapravo su vaša razmišljanja  o želji da morate popraviti neku situaciju ili vezu.  San o igli ukazuje i na neke seksualne konotacije.  Simbolizira vašu seksualnu želju, ali često također ukazuje na neke velike događaje koji mijenjaju tok života.

Ovisno o tome da li san je sanjan u noći ili tokom dnevnog odmora, takav san ukazuje i na neki strah ili na nekoga koga doživljavate kao prijetnju.  Igle u snu mogu označavati i strah jer ih se ljudi zapravo plaše.  Također san o iglama tumači se i kao poziv da riješite probleme sa ljudima sa kojima ste u svađi.

Ako ste u snu vidjeli samo iglu, takav san je dobar znak, koji možda ukazuje na razgovor za posao u bliskoj budućnosti. Ako ste sanjali da se bodete iglom, takav san je loš znak. Ovaj san može ukazivati na mogućnost da vas neko ogovara što bi vam mogao stvoriti puno problema.

Ako ste sanjali da se igla zaglavila negdje u vašoj koži, takav san je obično loš znak, što možda ukazuje na to da ste nečim opterećeni. Možda iz nekog razloga osjećate veliki pritisak. Ako ste sanjali da nešto šivate iglom, takav san je dobar znak, koji ukazuje da ćete naučiti na svojim greškama i pokušati da ih ispravite.

Što znaci sanjati iglu?

Sanjati iglu:                                                                         

– vidjeti je/naći je – ćut ćete lose vijesti
– šiti sa njom – los poslovni period
– ubosti se – pokajat ćete se zbog nečega
– vise igala – posvađat ćete se

-izgubiti je – rastanak s dragom osobom

-slomljena igla-žalost

 

Wikipedija

Igla je nekoliko centimetara dugacko, tanko, ravno ili zakrivljeno orudje sa zašiljenim vrhom na jednom kraju i otvorom (ušicom) na drugom kraju. Koriste se od ranog kamenog doba i prvotno su bile nacinjene od drveta ili životinjskih kostiju, a u moderno doba najcešce od oja?ane nehr?djjuce celi?ne žice.

Definicija

zaostrena sipcica s usicom, ob. od metala, služi za sivanje; jagla,sipcica s ostrim vrhom razlicitih oblika i namjena [pletaca iglagramofonska iglamagnetska iglaigla za kosuigla za kravatu]

Direktan link za pristup natuknici

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)