Access Consciousness – neki alati

horoscope guru

U uvodnom članku o Access Consciousness-u ili Pristupu svijesti naveli smo da je to set procesa i alata koji omogućuju i pokazuju kako podići razinu vlastite svijesti. Dio Accessa je tehnika Bars, koja se odvija izmedju klijenta i praktičara. Klijent leži na stolu za masažu dok mu praktičar laganim pritiskom stimulira tačke na glavi, simetrične sa obje strane.

Bars je dobio naziv po tome što se stvara “bar” ili pločica (traka) energije izmedju prstiju sa lijeve i desne strane glave. Tehnika služi tome da se svi vaši programi ili ograničenja, patnje, bolesti i sl. otpuštaju, rastvaranjem energetskog naboja u 32 tačke na glavi. Praktičari i zagovornici ove metode tvrde kako Bars metoda u najgorem slučaju može biti poput ugodne masaže, a u najboljem može vam promijeniti cijeli život!

 

 

Drugi aspekt Access-a je verbalne prirode, odnosno, to su pitanja čijim postavljanjem ne tražimo nikakav odgovor, ali njima raspetljavamo energiju, čime dobijamo više prostora i inspiracije u svakodnevnom životu. Cilj Accessa je i da osnaži ljude da znaju ono što već znaju, odnosno da sami shvate da su beskonačna bića i stvaraoci svoje stvarnosti.

Kome ovo pripada?

Jedno od često postavljanih pitanju u Access-u je “Kome ovo pripada?”. Tvrdi se da u 90% slučajeva ono o čemu razmišljamo i osjećamo nije naše! To može biti zaostala energija, energija nekoga ko je živio prije mnogo godina, pa čak i stoljeća, a postavljanjem ovog pitanja, oslobodićemo tu energiju i osjećati se mnogo lakše.

Kako može biti bolje od ovoga?

Kad nam se dogodi nešto, bilo loše ili dobro, postavićemo pitanje ” Kako može biti bolje od ovoga?” ili “Što je još moguće?” Ovim pitanjima otvaramo se Univerzumu da nam pruži još veće mogućnosti.

Da li je ovo lagano ili teško?

Ako imate neku nedoumicu u vezi odluke koju trebate napraviti, da li da odete nekamo ili stojite pred nekom drugom važnom odlukom, možete se zapitati: “Kakav bi mi život bio za 5 godina ukoliko napravim ovo?” Zatim slijedite svoje osjećaje, da li imate osjećaj olakšanja ili vaš nešto stišće. Ono što je osjećaj olakšanja to je istina za vas. Is it light or is it heavy?

“Koja energija, prostor i svijest možemo ja i moje tijelo biti što bi mi dozvolilo da budem energija, prostor i svijest neograničenog primanja?”

Kreativnost, svrha i dar života

Za veću kreativnost, pronalaženje svrhe života i t d pitanje možete postaviti ovako:

“Što moram percipirati, znati, biti i primiti što će mi dozvoliti da sa lakoćom i jasnoćom budem ono što uistinu jesam?”

“Koja energija, svijest i prostor mogu ja i moje tijelo biti što bi mi dozvolilo da budem dar za cijelu vječnost i cijelo čovječanstvo, sve što mi to ne dozvoljava, ja uništavam i dekreiram. Right and wrong, good and bad, POD and POC, all nine, shorts, boys and beyonds.”

U ovom slučaju dodali smo i tzv. izjavu čišćenja, koju možemo dodati nakon svakog postavljenog pitanja. Time upućujemo molbu da se sve ono što nam ne dozvoljava ostvarenju želje, kreirana energija koja nas sprečava uništi i dekreira. Izjava čišćenja, dakle, glasi:
“… sve što mi to ne dozvoljava ja uništavam i dekreiram.
I nakon toga dolazi dio koji je najbolje da izgovorite u izvornom obliku, na engleskom:
“Right and wrong, good and bad, POD and POC, all nine, shorts, boys and beyonds” (Za svaki od izraza postoji pojašnjenje na stranici Accessa)

Novac

Po pitanju novca, može se postaviti sljedeće pitanje:

“Koja energija, prostor i svijest možemo ja i moje tijelo biti da mi novac dolazi sa lakoćom sada i zauvijek? Sve što mi to ne dozvoljava brišem i dekreiram, right and wrong, good and bad, POD and POC, all nine, shorts, boys and beyonds.”

ili

Koja energija, prostor i svijest možemo ja i moje tijelo biti što bi mi dozvolilo da budem energija, prostor i svijest neograničenog primanja? Sve što mi to ne dozvoljava brišem i dekreiram, right and wrong, good and bad, POD and POC, all nine, shorts, boys and beyonds.”

Kada je u pitanju novac, ono što tražimo, u biti, nije sam novac, niti novčanice, mi težimo za osjećajem imanja novca.

Energetska lopta

Pozovite cijelu planetu da vam asistira u kreiranju osjećaja koji želite, bilo da je to novac, zdravlje, ljubav…
Postavite ruke kao da držite jednu košarkašku loptu i zamislite nešto što hoćete privući u svoj život. Zamislite planetu i privlačite energiju svih ljudi na planeti u tu vašu energetsku loptu. Zamislite kakav bi osjećaj bio imati to što hoćete privući – probudite taj osjećaj. Zatim, puštajte van tu energiju kao male iskrice natrag svim ljudima na planeti. Na taj način ste pozvali cijelu planetu da vam pomogne u stvaranju tog osjećaja. Kasnije uvijek možete prizvati taj osjećaj.

Mantra Accessa

Cijeli život nas programiraju bilo roditelji, škola, mediji… zašto onda ne bismo preuzeli kontrolu nad tim programiranjem i imali svoju mantru?

Mantru Accessa je već poznata, preporučuje se 10 puta ponavljati ujutro i navečer.

“Sav život mi dolazi s radošću, lakoćom i slavljem. All of life comes to me with ease, joy and glory.”

U Accessu ne morate biti toliko precizni. Ako si pitanja postavljate u mjesec dana stvari će se pokrenuti u smjeru vašeg pitanja. Testirajte pa nam javite rezultate!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)