Grčke boginje proriču Vam sudbinu

horoscope guru

grčke boginje

 Grčke boginje – Svakog prvog utorka u mjesecu možete se obratiti grčkim  boginjama. Uzmite olovku u ruku, zatvorite oči i recite:  „Boginje moćne, šta me čeka u narednih mjesec dana?“. Zatim  kružite prstom iznad kruga s likovima boginja i nasumično  spustite olovku na neko od polja. Otvorite oči i pogledajte koja  boginja će odgovoriti na vaše pitanje.

Afrodita, boginja ljubavi
Mnogobrojna ljubavna iskušenja bit će nešto čemu nećete moći da odolite ovog mjeseca. Iako ste u ozbiljnoj vezi, sasvim je moguće da ćete sredinom mjeseca započeti ljubavnu avanturu. Budite oprezni jer biste lako mogli da uništite vezu koju ste gradili godinama.
Ako nemate partnera, očekujte da će vam u život iznenada ušetati ljubav iz školskih dana. Bit će to veoma zanimljiv period prepun uzbuđenja i romantike.

Atina, boginja mudrosti
Grčke boginje – Ako još uvijek nemate partnera, znajte da ćete početkom mjeseca upoznati osobu s kojom ćete započeti ozbiljnu vezu. Ubrzo ćete ući u fazu kada ćete shvatiti da ste ludo zaljubljeni, a krajem godine ćete možda i stupiti u brak. Ukoliko ste već u vezi ili braku, očekuje vas harmoničan odnos s partnerom. Krajem mjeseca moguće su nesuglasice oko nekog tko je veoma ljubomoran i tko će željeti da pokvari vašu ljubavnu sreću. Zato pazite kome se povjeravate.

Artemida, boginja lova
Potrudite se da manje kritizirate partnera i da tražite od njega da se mijenja. Prihvatite ga sa svim manama i vrlinama, a on će vam na tome biti zahvalan. Moguće je da ćete sredinom mjeseca uletijeti u vezu s kolegom s posla. Budite oprezni jer, ako niste spremni na posljedice koje će ova avantura donjeti, ne upuštajte se u nju. Ako nemate partnera, krajem mjeseca vas očekuje zanimljiv period. Udvarači će vas oblijetati sa svih strana, a vi ćete morati da izaberete. Neka vas vodi srce, a ne razum.

Hera, boginja braka
Početkom mjeseca sjajno ćete se slagati s partnerom. Voljena osoba će vam biti odana i dušom i tijelom. Sredinom mjeseca mogući su i nesporazumi koji bi mogli da prerastu u ozbiljne svađe. Da se to ne bi desilo, važno je da razgovarate s partnerom i zajedno pronađete riješenje koje vam najviše odgovara. U ovom periodu obitelj će vam biti na prvom mjestu, pa su velike šanse da u ovom periodu i zatrudnite. Ako ste slobodni, krajem mjeseca očekuje vas zanimljiva ljubavna romansa.

Heba, boginja večne mladosti
Iskoristite ovaj mjesec za druženje i upoznavanje novih ljudi. Sasvim slučajno će vam prići kolega i nemojte da budete iznenađeni kada vam kaže da je već duže vrijeme zaljubljen u vas. Upustite se u igru s njim i nećete se pokajati. Ako imate partnera, moguće su nesuglasice sredinom mjeseca. Vaša potreba da dominirate i da držite sve pod kontrolom može biti pogubna za vašu ljubav. Vrijeme je da se promijenite.

 Flora, boginja cveća
Usamljenost koja vas muči već duže vrijeme početkom mjeseca dostići će vrhunac. Ne očajavajte. Već za koju nedelju upoznat ćete osobu za koju ćete odmah pomisliti da je vaša srodna duša.
Ako imate partnera, mogli biste malo više da mu se posvetite. On će imati osjećaj da ga zapostavljate, pa bi vaša veza mogla da padne u krizu. Da biste to prevazišli, morat ćete više da se posvetite jedno drugom, ali i da prestanete međusobno da se optužujete.

Demetra, boginja plodnosti
Ljubavnu harmoniju mogla bi da poljulja činjenica da je vama teško ugoditi. Zato se potrudite da dokažete suprotno. Svakodnevno pričajte partneru koliko ga volite i da je on za vas najbolji na svijetu. Ako planirate proširenje obitelji, sredina mjeseca je idealna za to. Ukoliko nemate partnera, očekujte da ćete ubrzo upoznati osobu s kojom ćete započeti burnu i strastvenu vezu. Kakva će biti njezina budućnost, zavisit će samo od vas.

Temida, boginja pravde
Trudite se da do sredine mjeseca održavate skladan odnos s partnerom. Povremeno ćete reagirati žučnije, ali to neće značajnije pokvariti vašu vezu. Umjesto da se svađate zbog svake sitnice, potrudite se da mu umjesto ružnih riječi udijelite strastvene poljupce. U drugoj polovini mjeseca bit ćete stabilniji iako vam predstoje nova iskušenja. Upoznat ćete nekog tko će vas oduševiti, ali oprez. Kratkotrajna romansa mogla bi da vam uništi vezu. Trudite se da što više vremena provodite s ljudima koje volite.

Estija, boginja porodice
Konačno ćete moći da odahnete pošto je pred vama sjajan period. Sjajno ćete se slagati s partnerom, a moguće je da ćete sredinom mjeseca odlučiti da vezu okrunite brakom ili proširenjem obitelji. Ukoliko ste sami već duže vrijeme, sredinom mjeseca, preko prijatelja, upoznat ćete osobu koja će vam dobro zagrijati srce. Ne stidite se da pokažete osjećanja. Vidjet ćete, bit ćete više nego zadovoljni. Ako planirate odmor, otidite negdje krajem mjeseca.

Nika, boginja pobede
Početkom mjeseca morat ćete da riješite ljubavne probleme koji vas muče već duže vrijeme jer, ukoliko to ne uradite, postoji vjerojatnost da će vam se veza zauvijek okončati. Ako ste u mogućnosti, sredinom mjeseca organizirajte  romantično putovanje za vas i partnera kako biste na miru, daleko od svih, uspjeli da povratite onu staru strast koja vas je spajala svih ovih godina.
Ukoliko nemate partnera, krajem mjeseca upoznat ćete osobu koja živi u inozemstvu i s kojom ćete ostvariti zanimljivu vezu.

Leta, boginja stočara
Početak mjeseca donijet će vam novu ljubav, ali to neće biti neko koga ste vidijeli prvi put u životu. To je osoba koju poznajte s posla ili fakulteta ili je vaš prijatelj iz djetinjstva. Ne plašite se ove veze, donjet će vam sve ono o čemu odavno maštate.
Ako imate partnera, moguće je da ćete se sredinom mjeseca malo razočarati u njega. Da li ćete mu oprostiti, ovisi samo od vas. Ipak, prije nego što donesete odluku, zapitajte se da li mu još uvijek vjerujete.

Britomartis, boginja životinja
Pred vama je zaista lijep period. Doduše, početkom mjeseca mogući su sitni nesporazumi s partnerom, ali sve će to biti kratkog daha i na neki čudan način će vas još više zbližiti.
Ako ste sami izvesno vrijeme, očekujte da ćete oko 18. upoznati veoma zanimljivu osobu. Pazite dobro šta radite jer biste mogli upasti u ljubavni trokut. Krajem mjeseca znat ćete konačno na čemu ste, pa ćete moći da se bacite na planiranje budućnosti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)