Ivan Pavao II – natalna karta

horoscope guru

 

 

 

Natalna karta za Ivan Pavao II  daje vrlo moćnu snagu shvaćanja života, stavova, snagu ispoljavanja svoje individualnosti, ostavljanja snažnog dojma na druge.

Sveti Ivan Pavao II. (lat. Sanctus Ioannes Paulus PP. II.), također zvan Ivan Pavao Veliki (Wadowice, 18. svibnja 1920. – Vatikan, 2. travnja 2005.), rođen kao Karol Józef Wojtyła, 264. nasljednik apostola Petra, papa od 16. listopada 1978. do smrti 2005. godine. Svetac je Katoličke Crkve.

Ivan Pavao II. jedan je od velikih državnika 20. stoljeća i duhovni aktivist planetarnoga utjecaja. Njegov dugogodišnji pontifikat karakteriziraju sljedeće značajke: jedan je od najmlađih papa novijega doba; njegov pontifikat je među najduljima; prvi papa ne-Talijan nakon više stoljeća prvi papa nakon više stoljeća iz jednoga slavenskog naroda. Također, osobna toplina, neposrednost i prirodna karizma Ivana Pavla II. izuzetno su snažno djelovali preko suvremenih elektroničkih medija (poglavito TV), šireći njegovu poruku i u najzabitnijim dijelovima planeta Zemlje. U 26 godina svoga pontifikata, posjetio je 130 država. Proputovao je 1,2 milijuna kilometara. Obišao je zemaljsku kuglu oko 30 puta. Posjetio je oko 850 gradova. Prvi je papa, koji je posjetio gradove Azije, Afrike i Južne Amerike. Papa se tijekom cijelog pontifikata zalagao za mir. Zagovarao je pravo svakoga naroda, na svoju državu, samostalnost i suverenost. Osmislio je sintagmu “kultura života” na svom putovanju u SAD 1993. godine. Pri tome je izjavio: “Kultura života znači poštivanje prirode i zaštita Božjeg djela stvaranja.

Papa Benedikt XVI. proglasio je 2011. svoga prethodnika Ivana Pavla II. blaženim, te odredio 22. listopada kao njegov spomendan-blagdan jer je toga dana Ivan Pavao II. održao prvu sv. misu kao papa, a papa Franjo, samo tri godine kasnije 2014. proglasio ga je svetim.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Ivan Pavao II

Natalna karta za Ivan Pavao II
18 Svibanj – Maj 1920 u nepoznato vrijeme rođenja
Wadowice, Małopolskie, Poljska
49°N53′ 19°E30′
Tropski zodijak

 

Planeti i Točke u Znakovima

Sunce u Biku 27°  08′ 18″

Sunce u Biku daje Vam ljubomoru i tvrdoglavost, mada sa druge strane i strast i nježnost. vi ste osoba koja ima jako težak karakter, materijalist koji uživa u svemu. Ako Vam se netko nađe na putu, vrlo ste oštri i neugodni. Obitelj Vam je vrlo važna u životu, privlačni ste, imate naglašenu seksualnost koju znate jako dobro da iskoristite.

Merkur u Biku 18°  04′ 08″

Merkur u Biku daje Vam strpljivost. vi ste veliki diplomata, imate veliku želju za stjecanjem materijalnoga, te težite društvenom statusu. Niste skloni novim idejama, ali vrlo strpljivo prikupljate činjenice, teško donosite odluke da nešto mijenjate. Zbog sporosti reagiranja, donosite dojam da ste nezainteresirani.

Venera u Biku 14°  34′ 02″

Sa Venerom u Biku, Vi ste šarmantni i neodoljivi. Niste skloni inicijativi, ali kad se nekome predate, volite iskreno. Važna Vam je materijalna sigurnost, znate uživati u životu. Svjesni iste svoje privlačnosti i volite biti centar pozornosti. Uporni ste u svemu što radite. Ne mijenjate često partnere, volite iskren odnos i vjernost. Imate veliku potrebu za stabilnim odnosom.

Mars u Vagi 22°  28′ 30″  Rx

Mars u Vagi Vas čini ljubaznom ,zavodljivom, šarmantnom osobom. Važan Vam je Vaš imdž, cijenite društvo i tuđa mišljenja. Imate osobine diplomate i sposobnosti timskog rada. Kod Vas je velika potreba za partnerom i na poslu i u privatnom životu. Vrlo lako sklapate emotivne veze, ponekad i na više strana odjednom.

Jupiter u Lavu 10°  58′ 35″

Jupiter u Lavu čini Vas osobom punom samopouzdanja i željom za luksuznim životom. Često pretjerujete, pa nekad se i kockate, što dovodi do problema u odnosima sa obitelji. Nikad ne priznajete svoje pogreške, ne volite biti podčinjeni. Za Vas se može reći da ste rođeni pod sretnom zvijezdom jer Vaš rizik često Vam donosi uspjehe.

Saturn u Djevici  4°  55′ 40″

Saturn u Djevici Vas čini odgovornom i pouzdanom osobom. Zbog posla koji Vam je na prvom mjestu, zanemarujete ostale životne aspekte. Zbog opterećenosti detaljima, komplicirati si često život. Dosta ste kritični, ali i usamljeni.

Uran u Ribama  5°  27′ 54″

Uran u Ribama čini Vas tajanstvenom osobom, često niste dobro prihvaćeni u okolini. Veliki ste sanjar, imate jaku intuiciju i umjetnički talenat. Čudni ste drugima jer Vi kao da idete u životu, korak ispred svog vremena.

Neptun u Lavu  8°  58′ 21″

Sa Neptunom u Lavu Vi ste osoba puna entuzijazma, romantike, smisla za lijepo. Glavna karakteristika Vam je ekstravangantnost. Često Vas prati sreća u igrama na sreću. Emotivni ste i posesivni u ljubavi, do te mjere da ne primjećujete da se partner udaljava od vas.

Pluton u Raku  6°  18′ 37″

Sa Plutonom u Raku kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u Raku boravio u periodu od 1914. do 1939. godine. Osobama rođenim u tom periodu je obitelj najvažnija i posvećeni su joj u velikoj mjeri. Dosta su osjetljive i tragaju za osobnom sigurnošću. Nestabilne su, egoistične, konzervativne i netolerantne. Ponekad imaju sklonost da rasipaju ono što je stvoreno.

Hiron u Ovnu  9°  11′ 07″

Hiron u Ovnu čini Vas osobom koja brzo se oporavlja i regenerira. Vrlo ste ranjivi,ali i brzo se oporavljate. Znate točno što Vam može smetati i to znate okrenuti u svoju korist. Međutim odbijate tuđu pomoć. Na svoj način ipak Vi dolazite do mudrosti, i izliječenja, kada su u pitanju tegobe zdravlja.

Crni Mjesec Lilit u Strijelcu 23°  23′ 27″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Strijelcu vi ste osoba koja je odličan poznavalac ljubavnih igara, znate uživati u seksu. volite avanture, volite mijenjati partnere, često se nađete i u grupnom seksu.

Sjeverni Čvor u Škorpionu 15°  38′ 24″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Škorpionu uči vas lekciju stjecanja novih uzora ponašanja, transformacije vaših navika i unutarnjih potreba. Vaš egoistični poriv, mora biti savladan.

Aspekti

Sunce Kvinkonjukcija Mars (orb 4°40′)

Sunce inkonjukcija sa Marsom pokazuje da imate izuzetan unutarnji osjećaj za tajming koji je presudan u postizanju nekih ciljeva. Imate veliku energiju i instinktivno znate kada treba reagirati. Mogli biste biti nadareni bubnjar. Jako ste ambiciozni i motivirani, ali ne dolazite uvijek do zadovoljavajućih rezultata. Morate ustrajati na fleksibilnosti i morate se prilagođavati.

Sunce Kvadrat Saturn (orb 7°47′)

Sunčev kvadrat sa Saturnom aspekt je koji vam daje manjak samopouzdanja, te teže realiziranje planova. Utjecaj ovog tranzita ukazuje na osjećaj koji prevladava vama kao da ste na nekom ispitu.

Sunce Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 3°45′)

Sunce inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Merkur Konjukcija Venera (orb 3°30′)

Merkur konjukcija Venera tranzit je u kojem češće pokazujete emocije riječima i djelima. Iskazujete ih na jasan i otvoren način. voljena osoba uz vas često je zadovoljna uz vaše šaputanje na jastuku.

Merkur Kvinkonjukcija Mars (orb 4°24′)

Merkur inkonjukcija Mars tranzit je u kojem često želite promijeniti način života, ali nikako da se odlučite kako. Vaše želje ovisne su u ovom tranzitu o vašoj obitelji. Niste samostalni, čekate i tražite da netko odlučuje umjesto vas.

Merkur Kvadrat Jupiter (orb 7°6′)

Merkur kvadrat Jupiter tranzit je u kojem ćete svemu pristupati sa oprezom. Nećete biti dovoljno koncentrirani na ništa. Moguće je javljanje rastresenosti i loše koncentracije. Zbog svega toga učestalim komunikacijama imat ćete nepovjerenje i probleme.

Merkur Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 5°19′)

Merkur inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Merkur Opozicija Sjeverni Čvor (orb 2°26′)

Merkur opozicija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Venera Kvinkonjukcija Mars (orb 7°54′)

Venera inkonjukcija Mars tranzit je u kojem trudite se zadovoljiti sve želje vašega partnera, ne misleći na vlastite. To dovodi vas do vlastitog nezadovoljstva, pa ste u stanju zapravo krenuti i u nove tajne odnose, prevariti partnera.

Venera Kvadrat Jupiter (orb 3°35′)

Venera kvadrat Jupiter tranzit za vas u kojem je jako turbulentan i nestabilan period na financijskom i ljubavnom planu kada bi mnoge Vaše želje i mnoga Vaša očekivanja na ovim životnim poljima mogla biti teže ostvariva.

Venera Kvadrat Neptun (orb 5°36′)

Venera kvadrat Neptun za vas tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašena veća opasnost od nastanka većeg nezadovoljstva situacijom na ljubavnom planu kao i od javljanja većeg razočarenja uslijed nekih neispunjenih očekivanja u ljubavi.

Venera Opozicija Sjeverni Čvor (orb 1°4′)

Venera opozicija Sjeverni Mjesečev čvor za vas je tranzit koji vam nosi nagle promjene raspoloženja u ljubavi, skloni ste analiziranju, što često dovodi do zahlađenja odnosa. Nikako da uskladite svoje potrebe sa potrebama partnera i tokom ovog tranzita postoji opasnost za prekid veze ili braka.

Mars Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 0°55′)

Mars sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Jupiter Kvinkonjukcija Uran (orb 5°31′)

Jupiter inkonjukcija Uran tranzit je kod vas u kojem pokušavate uhvatiti korak sa partnerom i obavezama koje imate. Uskraćujete sebi vrijeme za sebe, ali važnije je da usrećujete druge.

Jupiter Konjukcija Neptun (orb 2°0′)

Jupiter konjukcija Neptun tranzit je koji vam donosi i pozitivne i negativne osobine. Težite pretjerivanju, idealizmu, kreativnosti i naivnosti.

Jupiter Trigon Hiron (orb 1°47′)

Jupiter trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Jupiter Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 4°40′)

Jupiter kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Saturn Opozicija Uran (orb 0°32′)

Saturn opozicija Uran tranzit je u kojem imate jaku želju da ispoljavate vlastitu individualnost, samostalnost i svoje osobne želje. tokom ovoga tranzita zbog globalnog utjecaja, često ste nezadovoljni onim što postižete.

Saturn Sekstil Pluton (orb 1°23′)

Saturn sekstil Pluton za vas ovaj tranzit može potpomagati jačanje volje, poticati jačanje samopouzdanja i veće sigurnosti u sebe kao i osjećaj bolje samokontrole.

Saturn Kvinkonjukcija Hiron (orb 4°15′)

Saturn inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Uran Kvinkonjukcija Neptun (orb 3°30′)

Uran inkonjukcija Neptun trazit je u kojem prolazite sazrijevanje vlastitih stavova i odnosa sa okolinom. tokom ovoga tranzita budi se vaša svijest o dobrome i onom lošem. Posjedujete izrazitu moć manipulacije drugima.

Uran Trigon Pluton (orb 0°51′)

Uran trigon Pluton tranzit je u kojem želite dokazati svoje stavove i svoje shvaćanje života. U tome ste jako i dobro balansirate, ali niste spremni na kritike i kompromise.

Neptun Trigon Hiron (orb 0°13′)

Neptun trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Neptun Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 6°40′)

Neptun kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Pluton Kvadrat Hiron (orb 2°53′)

Pluton kvadrat Hiron tranzit je u kojem se suočavate sa prošlošću i vlastitim strahovima. Vaše ne povjerenje ipak poprima dozu vjere, vaše samopouzdanje u ljubavi ipak tokom ovoga tranzita nailazi na odaziv. Vjerujete u sebe, možete sada pokrenuti ono što dugo čekate.

Hiron Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 6°27′)

Hiron inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem uživate u ljubavnim poduhvatima. Svjesni ste da ste neodoljivi suprotnom spolu, pa to iskorištavate. Međutim, tokom ovoga tranzita susret sa osobom iz vaše prošlosti mogao bi poljuljati vaše samopouzdanje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)