Dendroterapija i njene čudesne moći

horoscope guru

 women_under_the_tree-1440x900

Drevni narodi znali su da neke vrste drveća “daruju”, a druge “kradu“ energiju, pa su ih u skladu sa tim koristili u terapiji raznih psihofizičkih tegoba.

Još od davnina se vjeruje da drveće ima dušu i da u njemu žive moćna bića – nimfe Drijade. Drevni fitoterapeuti koristili su drveće ili njihove dijelove da bi otjerali bolest, pa se tako razvila dendroterapija. Terapeuti koji primjenjuju ovu vrstu liječenja smatraju da praktički sve vrste drveća posjeduju ljekovitu snagu koja se može “preuzeti” prostim prislanjanjem uz stablo. Naime, na taj način može se ubrza liječenje psihičkih tegoba, stimulira rad srca i aktivira izmjena tvari u organizmu.Također, dendroterapija može pomoći u otklanjanju glavobolje i raznih upala.

Pritom, vrlo je važno znati koje drveće daruje, a koje krade energiju i u skladu s tim ga i koristiti. Drvo djeluje na prostor u kojem raste i na neki način ga štiti, pa loše stanje drveća oko kuće uvijek treba biti znak vlasniku da nešto nije kako treba. Stoga obratite pažnju na prirodu i naučite komunicirati s njom jer vam može pomoći riješiti mnoge probleme.

Kako izgleda tretman?

Dendroterapeuti razlikuju dvije vrste drveća, na jednoj strani su donori (daruju pozitivnu energiju jer su sposobni akumulirati veliku količinu kozmičke energije), a to su hrast, breza, bor, cedar, bagrem, klen …

Najprije treba odabrati drvo donora (pritom slijediti vlastiti instinkt) i stati licem okrenutim prema njemu na udaljenosti od 40 do 60 cm, a potom zatvoriti oči i opustiti se. Zamisliti kako se prima njegova energiju i da se tijelom odozdo prema gore lagano podiže topli val. Pritom, treba imati na umu da je pravilno disanje od velike važnosti, jer je presudno za raspoređivanje energije po cijelom tijelu. To podrazumijeva udah, zadržavanje zraka u plućima, izdah i razdoblje kad su pluća ispražnjena do sljedećeg udaha. Svaka faza traje od 4 do 8 sekundi, a sve se provode ravnomjerno, bez prekida.

Cijela seansa ne treba trajati dulje od nekoliko minuta i najbolji učinak postiže se ukoliko se izvodi navečer, pred spavanje. Pritom, za tretman se koristi jedno te isto drvo (ako je to moguće) jer se na taj način ostvaruje posebna “veza” s njim, pa će i rezultat biti vidljiviji. Ako živite u krajevima gdje se još uvijek zadržao običaj da se nakon rođenja djeteta obavezno posadi drvo, za dendroterapiju koristiti ono koje je namijenjeno vama

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)