ŽENE: Znate li kakve ste prema muškarcima?

horoscope guru

Žene:

Žene – Blizanke su vrlo provokativne žene, ako je neka od žena kraljica, onda je to svakako Lavica…

OVAN

Žena u ovom znaku ima vrlo jak libido. Ona spada u jedne od najvatrenijih znakova. Ostavlja jak dojam već u prom kontaktu. Kroz šalu zove na seks, ali ako joj nije do toga bit će gruba. Muškarcima je draga pošto je šarmantna, dinamična i vatrena, ali smeta ih što je uvijek u društvu muškaraca.

BIK

Žene –  Vrlo temeljita žena, pa čak i u ljubavi. Njoj se propusti ne mogu desiti. Kažu da ima zlatne ruke, ako vas boli glava slobodno se prepustite masaži ove žene. Ova žena vas nikad neće napustiti kad vam je teško. Odana je i privržena partneru, ali za uzvrat traži česte poklone.

BLIZANCI

Blizanke su vrlo provokativne žene, uz njih postoji  neka određena čarolija. Voli upoznavati i sklapati nova poznanstva, ali i često mijenjati partnere. Ova nepredvidljiva žena vrlo brzo zna pokazati i onu drugu stranu, aroganciju i hladnoću. Od muškarca traži da su kompatibilni mentalno, jer koji joj na tom nivou nije dorastao, neće dopustiti niti da je takne.

RAK

Ova žena je jaka više nego što izgleda. To što sebe prikazuje slabom i krhkom, nije tako naročito u seksu. Tu je dominantna i  preuzima glavnu ulogu. Većina žena ima izražene  obline čime se ponose. Kod ove žene ima jedna loša stvar. One su u većini pasivni agresivci.

LAV

Ako je neka od žena kraljica, onda je to svakako Lavica. I svima mora to dokazati. Živi kraljevskim tretmanom od jela i pića sve do odijevanja. Nemoguće je ovu ženu vidjeti bez odjeće koja nije sa nekim potpisom. Uz sve to Lavice će vam ipak dati i pažnju i topao zagrljaj.Pročitajte o tome ovdje.

DJEVICA

Djevice vole analizirati, marljive su i spretne. Voli da sve zna na vrijeme inače se naljuti. Vrlo su staložene i sabrane. Ništa ih neće izbaciti iz takta. Vole biti dominantne, naročito tokom bračnog života. Nameću svoju volju ne mareći za potrebe partnera.

VAGA

Profinjena Vaga osovjit će srce vakog muškarca. Ako ne srce, onda svakako će privući poglede mnogih muškaraca. Nesvjesno njihov šarm je zarazan, zavedu sve što je oko njih. Njihov adut je profinjenost, estetika, pa čak i kod seksa.

ŠKORPION

Škorpija je kao magija, žena koja vas od prvog trenutka zna zavesti. Uz to od prvog susreta odmah će vas pročitati i znati sve o vama. Ako vas zavoli, bit ćete njezin idol. Važno je da ovu ženu nikad ne izdate. Ako vam se to desi, znate i sami kakav je ugriz škorpiona, e pa takav je i ugriz ranjenih Škorpija.

STRIJELAC

Žene Strijelci su vrlo nekonvencionalne. Smatraju uvijek da su dorasle muškarcima. Ali one su i romantične i spremne čekati jako dugo da nađu partnera sa kvalitetama koje traže. Ima vrlo otvorene poglede na seks. Njoj meće biti problem ostati prijatelj i sa bivšim ljubavnicima. Više možete pročitati ovdje.

JARAC

Ove žene iz nekih razloga teže tome da privuku slabije muškarce. Vrlo brzo mijenjaju i raspoloženja i navike. Zapravo, one se boje ljubavi i zaljubljivanja u krivu osobu. Kada jednom ipak se zaljubi, odana je iskreno će otvorit svoje srce i emocije.

VODENJAK

Vodolije žene su vrlo teške. Stalno se moraju transformirati. Ali je veliki talent ako treba nešto improvizirati. Pa čak i u seksu. Njezin način odijevanja mijenja se iz dana u dan, kao i stil frizure. Ne čudite se ako je sutradan ne prepoznate na ulici jer to je još jedna njezina transformacija.

RIBE

Ribe sanjaju da su voljene, sanjaju o ljubavi i tu je njihov problem. Žive u svom svijetu mašte, tako da u realnosti obično završe sa pogrešnom osobom. U svoj svijet bajke pokušava uvući partnera stoga muškarci je vrlo brzo napuste.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)