Zbog Čega Plaču Blizanci? – Što vas može rasplakati?

horoscope guru

 

 Bikove rasplače sjećanje na prošlu ljubav, Lavove tuga ili bolest drage osobe…

OVAN
Suze: Vrlo ste sujetni, ali i vrlo emotivni, pa vas može jako povrijediti, ako osoba do koje vam je stalo i za koju ste bili spremni sve da učinite – prevari, iznevjeri i napusti. Tada plačete, jer ste nemoćni da joj se osvetite, zato što je još uvijek volite. Osjetljivi ste također na djecu, pa bilo kakav oblik nasilja nad njima, rađa u vama strahovit otpor, ali i tugu, ukoliko, na licu mjesta ne možete da učinite bilo što čime biste mogli da im pomognete.

BIK
Svi misle da ste praktični, jer čvrsto stojite na zemlji i ništa vas ne može pomjeriti što je uglavnom točno. Ali, kada počne da vas proganja sjećanje na nezaboravnu ljubavnu romansu koja nije mogla da se ostvari, suze počinju da vam klize niz lice. Patite u tišini, uz omiljenu muziku i piće koje ste nekad zajedno pili, ne javljate se na telefon, sve dok nekako sami sa sobom ne odbolujete svoju tugu, iako znate da je to, praktično – nemoguće.

BLIZANCI
Pošto ste najveće zodijačko dijete, vi obično plačete kad vam je nešto uskraćeno, a vi nemoćni da bilo šta preduzmete. Zbog vaše kapriciozne i hirovite prirode, u stanju ste da se rasplačete, zbog stvari koje svima iz vaše okoline djeluju krajnje nebitno. Nedostatak ljubaznosti i poštovanja prema starijim osobama i brige za njih, može vas rastužiti, jer ih u njihovom «trećem dobu» na neki način, vi najbolje možete da razumijete. Više pročitajte ovdje.

RAK
Zbog naglašene sujete, u stanju ste da se rasplačete i u velikom društvu, kad vas neko povrijedi, pa ne možete da briljirate onako kako ste navikli ili kako biste vi to željeli. Međutim, ako je netko od vaših najbližih bolestan ili mu je potrebna pomoć, angažirat ćete cijelu familiju, obavijestit ćete sve one za koje mislite da mogu nešto da učine, ali će vama biti najteže da se osobno angažirate oko te osobe.

LAV
Može vas dovesti u očaj bolest ili loše zdravstveno stanje bliskog člana obitelji ili situacija u kojoj ne možete da zaštitite svoju obitelj, pa imate osjećaj kao da su vam ruke vezane. Gnušate se agresivnog ponašanja, pogotovo prema djeci i životinjama, što vas može zaista rastužiti. Možda suze nećete roniti na javnom mjestu, ali vam sigurno neće biti lako da ih zadržite, jer ste vrlo osjetljivi na patnju bespomoćnih i nezaštićenih.

DJEVICA
Kada je vaš ego povrijeđen, to vam zaista teško pada, mada češće umijete da se rasplačete nad sudbinom drugih, nego nad vlastitom. Naročito ste osjetljivi prema starijim i bespomoćnim osobama, pa posjeta staračkom domu, zaista može da vas «dotuče». Kada vraćajući se kući, u nekom žbunju, spazite malo napušteno mače ili štene, cijelo vaše tijelo «gura» vas prema tom milom stvorenju koje će vas ispratiti pogledom: “Zašto me ne uzmeš?”

VAGA
Iako umijete emotivno vrlo burno da reagirate, vas nije tako lako rasplakati, jer ste po prirodi suzdržani. Grozite se scena na javnim mjestima i izražavanja emocija pred drugima, ali vas osoba koju volite može povrijediti ako vas vara, obmanjuje i laže. Kada uđete u kuću i skinete svoju masku nonšalancije i šarma, plačete do iznemoglosti zagnjureni u jastuk i zaklinjete se sebi da nikome više nećete dozvoliti da vas tako izigra.

ŠKORPION
Vi možete da zaplačete, kada ste istinski ushićeni nekim značajnim događajem bilo da se radi o svečanom prijemu na najvišem društvenom nivou ili svadbi, vjenčanju, rođenju ili krštenju djeteta kada vas nešto jako dirne i pogodi najtananije niti vaše slojevite duše. Ako ste impresionirani uspjesima vaših prijatelja ili najbližih rođaka kojima ste i vi doprinijeli, može vam teško pasti, ukoliko vas te osobe iz nekog razloga slažu ili razočaraju.

STRIJELAC
Dođe vam da se rasplačete od muke kada ostanete bez novca, jer vas tada hvata panika, zbog nepovoljne financijske situacije u kojoj ste jednostavno nemoćni, a vi uopćte ne volite taj osjećaj, ni nemoći, a ni siromaštva. Siromaštvo ne plaši samo vas osobno, već vas pogađa i nepravda prema ljudima koji tamo negdje u bijelom svijetu stradaju, zbog bolesti, nemaštine, bijede ili prirodnih katastrofa, dok neki drugi, malobrojni, profitiraju na njihovoj muci. O tome više možete pročitati ovdje.

JARAC
Sa sjetom listate obiteljske albume sa starim fotografijama, dok vas obuzima neobjašnjiva melanholija koja samo najavljuje suze koje samo što nisu krenule da naviru. Zatvarate album i otvarate drvenu kutiju ukrašenu ornamentima u kojoj još uvijek čuvate nečija ljubavna pisma uvijena plavom somotskom trakom. Ako ste mladi, prelistavate poruke prepisane iz mobilnog telefona ili mejlove koje ste dobili od nekog koga ste voljeli, a sada živi u drugoj državi.

VODENJAK
Uglavnom plačete kad upadnete u „jamu koju ste sami sebi iskopali», najčešće zbog ljubavnog partnera koji vas je ostavio, jer ste mu obećavali kule i gradove, a ništa niste ispunili. Ipak, vaš konstruktivni mozak radi “tristo na sat” i smišlja kako da zaustavi suze. I prijatelji vas mogu rastužiti, ako vas iznevjere, kao i ljudska bezočnost, vijesti o ostavljenim bebama, zlostavljanoj djeci, izbjeglicama i humanitarnim katastrofama.

RIBE
Pripadate jednom od najosjetljivijih i najsujetnijih znakova, pa vas je lako rasplakati, pogotovo ako se osjetite iznevjerenim ili izmanipuliranim od osobe koju volite. Suze vam lako krenu i kada gledate romantičan ljubavni film ili tursku seriju, a može vas pogoditi i kada čujete kako neko maltretira životinje koje nikom ništa nisu skrivile. Da biste se zaštitili, želite da pobjegnete od takve stvarnosti što i činite – maštajući ili putujući.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)