Ova tri znaka horoskopa najjače vole, ali i najviše pate

horoscope guru

Ova tri znaka najviše pogađa ljubavni brodolom i razočarenja
RAK
Oni su najemotivniji znakovi Zodijaka, u počecima veze jako se trude zadržati emocije za sebe, ne ih pokazivati, svoja razmišljanja o ljubavnom partneru ne pokazuju, a njihova nutrina izgara. Vrlo brzo svoje emocije više ne mogu kontrolirati.
Kad prihvate partnera i shvate da je ta osoba zaista dobra za njih, predaju se potpuno, daju sve, međutim tu griješe, takav način guši partnera i dolazi do problema.
Senzibilni Rakovi traže osobe slične sebi, traže one kojima mogu vjerovati, osobe koje osjete kao svoju srodnu dušu, one kojima mogu predati svoje srce potpuno.
Pošto su toliko senzibilni, puni ljubavi, ranjivi, oni privlače mnoge osobe, ali također i one koji će iskoristiti njihovu senzibilnost, emocije, grubo ih povrijediti.
Također Rakovi nikad ne odustaju od ljubavi, tako da će kroz život uvijek voljeti i njihovo srce uvijek će biti ispunjeno.

Više o ljubavnom brodolomu Rakova možete pročitati ovdje.
STRIJELAC
Pošto Strijelci žive u trenutku i sadašnjosti, često budu slabi i ranjivi. Jednom kad pronađu osobu koju zavole, učinit će baš sve za tu osobu. Ta osoba postaje centar njihovog svijeta. Trude se u svemu udovoljiti, djeluju nagonski. Strijelci, poznati kao avanturisti, kada nađu svoju ljubav, to traje za cijeli život.
Strijelci pronalaze ljubav onda kad postanu tvrdoglavi. Vrlo su optimistični, druželjubivi i traže baš takve partnere.
Nikad neće povrijediti voljenu osobu, ako osjete da ta osoba im pruža ono za čim čezne njihovo srce, privrženost, pažnju koja im je potrebna.
Također Strijelci će vrlo brzo okrenuti leđa partneru, ako osjete da su iskorišteni. Rađe će tugovati, isplakati milijun suza, nego dopustiti da ih druga strana iskorištava.
Ipak nikad ne odustaju u potrazi za ljubavi, vole onda kad osjete da je ta ljubav uzvraćena.
RIBE
Sanjive ribe imaju jednu vrlo lošu manu. Sve ono što ih boli, sve ono što ih tišti, sva ljubavna bol i brige, sve to zadržavaju u sebi. Dobro to kriju, pate u sebi, a time dopuštaju drugima da pronađu svoj put.
Zapravo tako one postaju žrtve, spremne sve učiniti za svog partnera, ne razmišljaju o sebi, te plaćaju visoku cijenu. Često Ribe izlaze iz veza slomljena srca, za koje je potrebno duže vrijeme da se oporavi.
One i dalje ostaju veliki idealisti i dalje traže svoju ljubavnu priču. Ona osoba koja ispunjava njihove sanjarske kriterije, ljubavnu bajku, smatrat će svojom srodnom dušom.
Drage Ribe, ljubav ćete naći onda kad stanete na kraj onima koji vam govore što morate, a što ne. Vi ste uvijek otvoreni za ideje i savijete drugih, ali trebate imati svoj trenutak odluka.
Slušajte sebe, svoje srce, slušajte svoj unutarnji glas, tada ćete naći ljubavno zadovoljstvo.

O sanjivim ribama i njihovom ljubavnom brodolomu možete pročitati i ovdje.

Izvor: atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)