Koliko ste spremni mijenjati sebe zbog ljubavi?

horoscope guru

Žene

Rakovi vole ugađanja u svemu, Vage muškarci vole žene koje imaju stila, koje se znaju lijepo oblačiti…

OVAN

Za Ovna je važno da njegova partnerica  ima visoko mišljenje o njemu. Da joj je najljepši, najpametniji i da bolji od njega ne postoji. On živi po sovjim pravilima i sve dok tako možete, bit ćete dio njegovog života.

BIK

Pripadnici ovoga znaka vole izlaske i volje sa svojom partnericom uživati u tome. Nikako mu nemojte predlagati neke spntane ideje jer ih neće prihvatiti. On voli planirati i potrebna mu je žena koja će to prihvatiti, naravno i koja se dobro snalazi u kuhinji.

BLIZANCI

Oni vole zabave, provode, ponašaju se kao djeca i sa njima vam nikad neće biti dosadno. Morate mu biti dostupni 24 sata dnevno i u telefonskim razgovorima i dopisivanjima. Njega nećete moći nagovoriti da radi što vi želite, ne voli manipulacije.

RAK

Rakovi vole ugađanja u svemu. Vole dobru kuhinju, dobre izlaske. Puno toga ih smeta i uvijek ćete morati biti spremni na kompromis. Važno je reći da im je obitelj na prvom mjestu, tako da nikako ne smijete stajati između njih.

LAV

Žena – Važno je da je uvijek u centru pažnje. Ako ga zapostavite, tu ćete snositi posljedice. Morate ga uvijek hvaliti i podilaziti mu da bi on bio sretan. Rijetke su žene koje mogu jednom Lavu udovoljiti.

DJEVICA

Muškarci ovoga znaka trebaju ženu koja će znati što oni žele. Pokazivati mu emocije i hvaliti njegovu poslovnu sposobnost. Vrlo je važno da ste uvijek spremni biti i rame za plakanje.

VAGA

Vage muškarci vole žene koje imaju stila, koje se znaju lijepo oblačiti, koje drže do sebe. Bitno je da ih znate slušati i naravno hvaliti svakoga dana. Sa njima nikad nećete znati da li su u vas zaljubljeni ili samo dobro glume.

ŠKORPION

Škorpioni miješaju ljubav i strast. Bitna im je dnevna doza zadovoljstva. Morate uvijek biti spremne na seks jer to njima znači više od hrane. Žele potpunu posvećenost i ženu sa mnogo mašte.

STRIJELAC

Žena koja će mu dati slobodu i taj osjećaj zaokupit će njegovo srce. Uvijek morate pratiti njegov ritam jer on  ne želi sebe mijenjati. Oni imaju svoj stil života i ako ga prihvatite, možete jako dugo naći se sa njima u ljubavi.

JARAC

Jarci žive po pravilima pa tako biraju i djevojke. Morate biti vrlo intelignetni i maštoviti. Uvijek spremni da vas baš sada treba uz sebe. Zahtjevni su razgovorima i ne podnose osobe koje im proturiječe.

VODENJAK

Ovi muškarci tešk ose vežu. Vole živjeti za sebe, za društvo, za izlaske. Potrebno je da imate dozu samokontrole i prešutite ako izlazi bez vas. U ženi prvenstveno traži prijatelja, a tek onda može pokazati i emocije.

RIBE

Rie ne vole ograničenja bilo koje vrste. Trebate se uklopiti u njegov život, znati da voli filmove, pa sa njim možete uživati. Ribe muškarci nisu zaljubljivi, tako da će proći dosta vremena da vam to pokaže.

Odrastanje žene razdoblje je u životu svake žene iz kojega ona prelazi iz djeteta u odraslu osobu, barem na tjelesni način. Žena to razdoblje započinje menstruacijom. Mnoge kulture na poseban način obilježavaju početak odrastanja, kao npr. u židovstvu bat mizvah.

Izraz žena može se koristiti općenito u bilo kojem dobu njenog života, ili konkretnije kada se želi naznačiti dob i razlučiti je od mlade žene, djevojke ili cure. U današnjem vremenu, izraz djevojka se također koristi i za neudanu ženu. Feministice su se tijekom 1970-ih strogo usprotivile tome nazivu te upotreba izraza djevojka kod odrasle osobe može značiti uvredu. Zanimljiva je i situacija da latinski izraz femina, otkud je i sam feministički pokret dobio naziv, znači ona koja je sisana (od latinskoga korijena felo = sisati), stoga su se i oko samog naziva pokreta vodile polemike.

U pojedinim kulturama koje su konzervativne i/ili kod kojih je položaj žena nezavidan, čast i reputacija obitelji vrlo je dobra, ako su kćeri u obitelji djevice. Tako se izraz stara djevojka ili stara cura i dalje može čuti kada se govori o ženama koje se nikada nisu udavale. Riječ žena bi, pak, u takvim kulturama značio da je žena seksualno iskusna, što bi bila uvreda cijeloj obitelji.

U nekim oblicima izraz djevojka se može odnositi i na odraslu ženu u svakodnevnim situacijama (kao npr. djevojačka večer) i među starijim ženama. U ovom slučaju, izraz djevojka može se usporediti s izrazom dečko za muškarca. Ipak, i među liberalnim kulturama, riječ djevojka često se smatra uvredljivim, ako se koristi kod starijih žena.

Izvor: Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)