Kako se zabavljaju horoskopski znakovi

horoscope guru

Zabava

Bik voli dobro da se najede, Strijelac je rođeni zabavljač, dok Jarac ide iz krajnosti u krajnost

Jedni su u stanju da zapale masu i napune prostor pozitivnom energijom, dok su drugi skloni skandalima. Možda za vas provod podrazumijeva flert do zore ili jedva izdržite budni i sat vremena. Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste na dernecima i partijima.

Ovan

Ovaj znak je prvi u smišljanju ludosti i opasnih igara, dosadno mu je ako veče nema uzbudljivu završnicu kao što je puštanje raketa u vazduh, bacanje petardi, trka automobila ili burna i glasna svađa.

Bik

Bikovi neće uživati ako ih ne okružuje prepuna trpeza domaćih, ukusnih jela, a dobro društvo i pjevanje zavičajnih pjesama su uvijek poželjan dodatak.

Blizanci

Kada se Blizanci zabavljaju, zaborave na svoje godine i ponašaju se kao tinejdžeri. Za pripadnike ovog znaka je tipična muzika do daske, đuskanje do zore, što veće društvo poznatih i nepoznatih ljudi, smijeh, flert i dosta brbljanja.Zabava

Rak

Sa Rakovima se nikad ne zna. Oni mogu da budu najzabavnije osobe u prostoriji, zasmijavajući sve oko sebe, ali isto tako mogu biti i potpuno depresivni. Kako god bilo, preferiraju manje i intimnije zabave sa osobama koje dobro poznaju.

Lav

Kad god komšije lupaju o plafon i prijete policijom, znajte da je na zabavi glavni Lav. Ako je on organizator derneka, potrudiće se da bude kralj zabave i da to bude najveći, najbogatiji i najluđi dernek, o kojoj će svi pričati kada se oporave od mamurluka.

Djevica

Ovaj znak se rijetko kada “otkači” na derneku, ali to ne znači da ne uživa. Djevica na zabavama pronalazi ugodne sagovornike, mirno pijucka svoje koktele i uživa posmatrajući ljude.

Vaga

Vage se teško opuštaju u raskalašnim društvima, njima treba što viđenije mjesto i što ekskluzivnija hrana, a provod će propasti ako nisu sigurne da su savršeno obučene i da blistaju punim sjajem.

Škorpije

Škorpije vole jake “začine” na zabavama, kao što su poker u “skidanje”, ples po stolovima i najcrnji humor. Ali, ako nisu za zabavu, samo će iz prikrajka misteriozno zuriti u ljude.

Strijelac

Ako se za nekog može reći da je rođeni zabavljač onda je to Strijelac. Pripadnici ovog znaka su živahni, omiljeni na svim proslavama. Domaćice ih vole, jer umiju da cijene i pohvale dobro pripremljenu hranu. Ipak, znaju da budu u minus fazi kada samo sjede u uglu i podrugljivo posmatraju ostale goste koji se vesele.Zabava

Jarac

Jarčevi ili ostanu ukrućeni ili pretjeruju, dopuštajući sve ono od čega bježe u svakodnevnom životu. Tada galame, đuskaju mašući rukama i otvoreno zavode nasumice odabranog partnera.Zabava

Vodolija

Vodolije najčešće preuzimaju stvari u svoje ruke i animiraju sve oko sebe, ali isto tako mogu biti i potpuno depresivni. Kako god bilo, preferiraju manje i intimnije zabave sa osobama koje dobro poznaju.Zabava

Riba

Ribe se ne snalaze najbolje na bučnim zabavama. One će radije pronaći miran i skriven kutak uz vino i gitaru, gdje zaneseno mogu da se njišu uz stare hitove i da grle partnera.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)