Što misli partner kakvi ste u krevetu

horoscope guru

Intima

Intima – Što Vaš partner misli kakvi ste u krevetu i koje su mu erogene zone horoskop Vam otkriva.

OVANIntima – dominantni su tako da je za njih seks kao lov na plijen. Predigra im uopće nije važna,ali vole eksperimentiranja,sve novo i drugačije ih uzbuđuje. Ono što je bitno za ovnove je njihova mentalna usklađenost koju uz erotiku zahtijevaju i od partnera. Uzbuđuju ih poljupci po licu i iza uha i dodirivanje kose.

BIK – predigra im je vrlo bitna, seksualno su vrlo privlačni i znaju izraziti svoju veliku seksualnost koja ne poznaje granice. Seks im je jedna od najvažnijih stvari u životu,pa ga zato doživljavaju kao oslobađanje od stresa i svakodnevnice. Njihova erogena zona je vrat.

BLIZANCI – njih uzbuđuju erotski razgovori,a kad je sam seks u pitanju u stanju su uživati i u seksu na brzinu ali i u cjelovečernjem vođenju ljubavi. Važna im je skladnost i uma i tijela i vole različitosti i eksperimente.

RAK – oni seks doživljavaju kroz emocije. Kad se sa nekim povežu na emotivnoj razini,postaju vrlo strastveni i predani. Senzualni su pa ih najviše uzbuđuju francuski poljupci. Njihova erogena zona su grudi.

LAVIntima –  s njima je seks divlji i zabavan. Uvijek su spremni za akciju i vole dominaciju. Uzbuđuje ih strast,predigra i zavođenje,vole kad ih partner pohvali i kad im se tepa. Daju sve od sebe kako bi ispunili partnerova očekivanja,ali isto tako to očekuju i od partnera.

DJEVICA – perfekcionisti u životu i u seksu. Osjetljivi su i nježni ljubavnici,sramežljivi kada je u pitanju izražavanje seksualnih fantazija. Ali uvijek se potrude da njihov partner doživi vrhunac. Trbuh je najveća erogena zona ovoga znaka.

VAGA Intima –  vole zavođenjne,a u potrazi za partnerom su vrlo kritični tako da traže one za koje su uvjereni da će ih moći seksualno zadovoljiti. Na prvi pogled djeluju vrlo pristojno i suzdržano,ali seks sa njima je jedno divlje iskustvo.

ŠKORPION – najseksualniji znak. Uvijek su spremni na nježnost i akciju,a njihov libido je neukrotiv. Erogene zone su im u područjima seksualnih organa. Traže kvalitetan seks i svakako mora biti iznad prosjeka.

JARAC – strastveni,odani i stabilni ljubavnici. Vrlo lako se uzbude,a svoje uzbuđenje prenose i na partnera. Iako djeluju hladno,ustvari su jedan od seksualno najaktivnijih znakova. Erogena zona su im koljena.

VODENJAK – povezuju razum i srce i kad je seks u pitanju. Njihova znatiželja ih tjera na stalno istraživanje i eksperimentiranje. Iskreni su i maštoviti,a to očekuju i od partnera. Za njih nije seks samo zabava,već i razmjena razmišljanja i osjećaja sa partnerom.

RIBE – kreativni ljubavnici,i veseli ih i uzbuđuje kad mogu da usreće partnera i daju sve od sebe. U sobi kad im proradi mašta njihova sramežljivost nestaje. Erogene zone su im stopala.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)