Još uvijek tražite srodnu dušu? Evo kako ćete je naći!

horoscope guru

 

srodna duša

Da li je možda on vaša srodna duša, ili je to netko u vašoj blizini tko vas baš privlači na neki čuda način…

OVAN
Za tebe je ljubav strast i uzbuđenje. Voliš flerti gotovo uvijek osvojiš muškarca kojeg poželiš jer je nemoguće odoljeti tvom šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran tvojom željom da ga imaš i svim onim što si spremna učiniti kako bi mu dokazala svoju ljubav.
Tvoja srodna duša: Lovci kao što su Strijelac i Lav, najbolji su plijen.

BIK
Moćni Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Ti sanjaš o savršenom princu koji će te držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, biće ti zadovoljstvo da ga razmaziš. Ti ne igraš igre u ljubavi, niti voliš muškarce koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost ti dopuštaju da čekaš savršenog mladića radije nego da trošiš vijreme na običnu vezu.
Tvoja srodna duša: Ribe su privlačni tvojoj osjećajnoj strani, ali jaki Škorpioni čine da ti srce brže zakuca.

BLIZANCI
Ti si majstor u flertu, i gdje god da se pojaviš za sobom ostavljaš gomilu slomljenih muških srca. Ti ne želiš nikoga  povrijediti, ali mladići se jednostavno zaljubljuju u način na koji se smiješ ili zabacuješ kosu. Ti uživaš u  ovim igricama sve dok ne pronađeš mladića pored kojeg ćeš željeti da se skrasiš.
Tvoja srodna duša: Tebe privlači samostalni Vodenjak, ali idealni znak za tebe je Strijelac jer će voljeti tvoj avanturistički duh i majstor je u flertu, kao i ti! Više o Blizancima pročitajte ovdje.

RAK
Iako tvoj znak ima kliješta, ti si osjećajna ljubavna ptičica. Tebi je potreban muškarac koji voli da se mazi kao i ti, ali u isto vrijeme i poštuje tvoje staromodne standarde. Važno ti je da se tvojim roditeljima dopada tvoj dečko jer je tebi najvažnija obitelj. Tvoj idealni sastanak sa mladićem je kada ostanete kod kuće, i uživate gledajući zajedno filmove.
Tvoja srodna duša: Nježna strana Djevice izlazi na površinu u tvom prisustvu.

LAV
Kraljevska Lavica voli biti glavna u ljubavi. Muškarce pomalo plaši tvoja samouvjerenost i neovisnost dok te ne upoznaju. Istina je da moćna kraljica džungle može  postati preplašeno mače kada joj neki muškarac slomi srce. Duboko u duši, ti si mačkica koja voli da ima samo jednog mladića koga će zvati svojim. Duboko si odana, i to zahtijevaš i od svog dečka.
Tvoja srodna duša: Blizanci i Strijelac ti nude uzbuđenje, ali pored Raka osjećaš se sigurno i voljeno.

DJEVICA
Stidljiva Djevica nije od onih koji ljube a poslije pričaju o tome. Ljubav je privatna stvar između tebe i tvog dnevnika. Tvoj ljubavni stil je prije da ga ostaviš da se pita, nego da napraviš prvi korak ili se besramno baciš na mladića. Ti ne želiš  biti misteriozna. U suštini, ti si potpuno otvorena i iskrena, čim odlučiš dozovolit mladiću da ti se približi. Međutim, prije nego što se to dogodi, on će morati da te impresionira svojim umom.
Tvoja srodna duša: Ti poštuješ senzibilitet Jarca.

VAGA
Tvoje magične moći ti dozvoljavaju da privučeš baš onaj tip mladića koji želiš, a zatim baciš čini koje učine da se beznadežno zaljubi u tebe. Ovo ne znači da ti nisi probirljiva. Tvoj dečko mora izgledati dobro i oblačiti se dobro kao i ti.
Tvoja srodna duša: Ne možeš ignorirati način na koji Ovan ulazi u prostoriju, ali on nije pravi za tebe. Rak će te obožavati kao niko drugi.

ŠKORPION 
Škorpion se ne boji da se bori za ljubav. Čim zapaziš nekog muškarca, ti instinktivno znaš šta ćeš uraditi i reći da bi te on poželio. U stvari, ti si toliko dobra u igri zavođenja da on pomisli kako on juri tebe. Ti konce uvijek držiš u svojim rukama. Emocije držiš zaključane dok nisi sigurna da mu možeš vjerovati. A onda, on neće spoznati intenzivniju ljubav od tvoje.
Tvoja srodna duša:Padaš na Ribe i Raka.

STRIJELAC
Kada je u pitanju ljubav, ti si opuštena. Mladići padaju na tebe jer ih ne zamaraš i ne dramiš bez potrebe. Ti voliš tipove koji vole dobar provod, avanturističkog su duha i spontani su. Potrebno je i da budu iskreni i poštuju to što ti stvari posmatraš onako kakve jesu. Duboko u svom srcu, čezneš za putovanjima, pa te često privlače mladići egzotičnog izgleda ili oni koji potiču iz udaljenih mjesta.
Tvoja srodna duša: Najbolje je da se držiš mladića slobodnog duha kao što su Vodenjak ili Blizanac.

JARAC
Za tebe je ljubav ozbiljna stvar. Nema šanse da dovedeš svoje srce u opasnost, osim ako si sigurna da su ti osjećanja uzvraćena. Ti voliš ispitati okolinu, a zatim lagano uploviš u vezu. U tvojim romansama prijatelji igraju veliku ulogu jer ti često pribavljaju važne informacije!
Tvoja srodna duša:Bik i Djevica te razumiju bolje nego bilo ko.

VODOENJAK
Ti si neovisna. Najveća greška koju neki mladić može da napravi je da ugrozi tvoju slobodu. Ti ne želiš da ljubav upravlja čitavim tvojim životom. Petkom navećr voliš da se vidiš sa njim, ali zato subotom izlaziš sa prijateljicama. Ako mu to ne odgovara, otpisuješ ga. Takođe mu je potrebno  da ima samopouzdanja da bi razumio da je tvoje srce dovoljno veliko da voli sve.
Tvoja srodna duša:  Mladić rođen u znaku Djevice je dobar za tebe jer i on voli  imati slobodu.

RIBE
Astrološka boginja ljubavi je najsretnija kada je zaljubljena – stvarno zaljubljena. Ti si romantik koji potpuno vjeruje u postojanje srodnih duša. U stvari, ti si spremna da prevrneš i zemlju da bi pronašla svoju. Kada budeš pronašla savršenog mladića, bit ćeš spremna sve učiniti za njega, ali ponekad je greška da njegove potrebe stavljaš ispred svojih.
  Tvoja srodna duša:Rak osjeća tvoj bol, i dijeli tvoju radost bolje nego bilo koji drugi znak.

Srodna duša, ili duša blizanka (doslovan prijevod sa latinskog izraza anima gemella, engleski: Soulmate) je naziv kojim se označava osoba prema kojoj se osjeća duboki afinitet i ljubav, bilo intimne, seksualne, duhovne prirode, odnosno koja predstavlja ideal kompatibilnosti.

Izvor: Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)