Horoskopski znaci i njihova ahilova peta

horoscope guru

 

 

tajnab4 [640x480]

Svaki znak zodijaka ima svoju ahilovu petu. Saznajte koja je to i pazite da je ne povrijedite. Ovnovi ne vole da im pričate što moraju, a što ne, Lavovi ne vole da im se naređuje…

Ovan

Ne voli da mu se priča što treba raditi. Svatko tko mu nameće svoju volju biva odstranjen. Ne voli svog šefa. Kad ga ima, ponaša se kao da ga nema. Može Ovan sve ljude da skloni fino i diskretno, a može i izravno. Ne pričajte mu o njegovim manama.

Bik

Ne voli da mu netko kvari uživanje, da mu netko dira hranu ili sve one umjetničke stvari za koje je on grčevito vezan. Ponekad kao da ne može shvatiti da su nematerijalne stvari također važne. Sputavanje kreativnosti ili samovolje izaziva nervozu kod Bika.

Blizanci

Recite im da šute, da se ne šale s vama i sigurno nećete imati bliske kontakte od tad. Recite im da je ono što čitaju loše i nekvalitetno, bilo da je to knjiga ili novina, pa ćete ih lako uvrijediti. Nikako im ne govorite da ne znaju da voze i da treba smanjiti telefonske pozive i poruke.

Rak

Ako hoćete da iznervirate Raka, nađite mu neku obvezu koja nema veze s domom, ljudima i obitelji. To će ga izbaciti iz kolosijeka. Promjena ustaljenih navika nije na njegovom popisu. Mijenja samo ako on sam to želi. Ne voli kad mu netko uskraćuje brbljanje o svemu i svačemu ili ga netko tjera da se uozbilji ili odrasti.

Lav

Ne voli kad mu se naređuje. Ne pitajte ga za novčano stanje. Izbjegavajte razgovor o njegovom partneru, to ne treba da vas zanima. I ne dirajte Lava dok spava, to bar svi znamo. Ne voli kad se netko hvali i kad je bolji od njega. Ne voli kad nije u središtu pozornosti.
Djevica

Ne kritizirajte odjeću ove osobe. Ni namještaj u njenom domu. Na to je posebno osjetljiva. Neće to lako podnjeti, zamjeriće vam. Ne pokušavajte Djevicu uklopite u svoj raspored, neće vam uspjeti, osim ako ona sama to ne želi.

Vaga

Ne pokušavajte natjerate Vagu da kaže svoje mišljenje, a da zna da se ne slaže s vašim. Čak i kad se ne slaže, ublažit razliku u različitosti stavova. Vaga ne voli svađe i rasprave, pa će vas ignorirati. Loše mišljenje o drugima će zadržati za sebe, osim ako je netko ne isprovocira. Uvijek misli da je u pravu.

Strijelac

Ne zapovjedajte joj. Ne popujt joj. Neće Vas poslušati. Uradiće baš suprotno. Čak ako je kritizirate, može vas toliko zbog toga povrijediti, jer je sama uvrijeđena, da će i njoj poslije biti žao. Teško prašta. Ne voli laž. Zlopamtilo.

Škorpion

Ne voli obveze. Ne voli raditi bilo što na što ga drugi tjeraju. Ne voli autoritete, ni zatvorene, male skučene prostore. Ne voli ljude koji šute.

 Jarac

Ne podnosi neozbiljnost, tuđu. Ali rijetko kad su ove osobe same neozbiljne. Ne voli sastanke koji su u određeno vrijeme. Stalno kasni, u svemu. Ne voli kad ga netko požuruje. Rijetko kad je tolerantan prema onima koji imaju drugačije stavove od njega.

 Vodenjak

Ne voli kad se nešto ne događa brzo. Sve mora dogoditi odmah. Kad se pomisli, da se sve stvori. Ne može se čeka. Život bez stresa i užurbanosti nije život. Zato, očigledno nehajno ili namjerno, zanemare neke stvari, da bi uživali u stresnom radu. Ne mogu podnijeti da su same. Uvijek imaju prijatelje oko sebe.

Ribe

Ne mogu živjeti bez misije, bez toga da su potrebni nekom. Zato teško podnose ignoriranje od strane drugih. Realan svijet nije njihov svijet. Imaju svoje viđenje svijeta. Ne prihvaćaju da prihvate pravo stanje stvari. Zbog toga ne mogu shvatiti da netko ne razumije svrhu njihovog postojanja na svijetu. Sve što rade drugi moraju primjete, inače se nije ni dogodilo. Ali ih najviše nervira kada oni pomažu, a drugi to ne cijene. Ponekad se samo iskupljuju, tako da nije prava pomoć

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)