DA Li ste Znali S Kim dijelite Svoj Identitet – Šta su blizanačke duše?

horoscope guru

 

blizanacke duseSa svakom osobom koja postoji imate nekakvu vrstu veze ovdje na Zemlji, imate sporazum duša. Isplanirali ste da odradite određena pitanja. Nemate samo dogovor duša s drugim ljudima u vašem životu, također imate dogovor duše sa samim sobom.

Prije inkarnacije vasa duša je izabrala da bude rođena u fizičkom tijelu da bi naučila određene lekcije. Prije nego sto smo se inkarnirali mi smo bili nježno vođeni da izaberemo plan za naše živote koji će dati najviše uvida naših duša. Odabiremo da se inkarniramo kako bi liječili i osjećali.

Šta su blizanačke duše?

Par blizanačkih duša energetski dijeli identitet, ali su stvorene kao dvije polovice, ženska i muška polovica jedne duše. Možete vrlo dobro razumjeti da kada se dvije polovice nečega što je bilo jedno sretnu ponovo na zemlji nakon mnogo godina i života razdvojenosti i “nesvjesne” čežnje jedne za drugom, fizičko sretanje i samo ujedinjavanje je vrlo intenzivan, neopisiv događaj na ljudskom nivou gdje se dvije polovice iste duše suoče i osjećaju duboka, skrivena osjećaje u njima samima koja mogu biti poricana životima.

Na ovim prostorima kada sretnete vašu blizanačku dušu, srešćete odvojeno ljudsko biće, jedinstveno i sa vlastitim životnim iskustvima. Mnogi ljudi misle da kada je sretnete, sretnete sebe samoga.Do stupnja da blizanačke duše dijele istu energetsku nit ovo je točno, ali kada je sretnete također ćete upoznati ljudsko biće koje je zbog fizičkih aspekata takvog postojanja moglo živjeti ili život vrlo sličan vašem ili potpuno različit. Istina je da blizanačke duše često del ista interesovanja, ali su i dalje dva odvojena ljudska bića.

Sretnuti blizanca fizički na Zemlji je duboko osobno i vrlo transformirajući iskustvo zbog fuzije dvoje u jedno. Ako im je suđeno da se ujedine fizički, duhovno i seksualno, ništa neće moći im stoji na putu. Ovo znači da će često parovi blizanačkih duša doživjeti jako osjećanje “ljubavii na prvi pogled” uprkos činjenici da se možda ne znaju fizički prije nego što se sretnu, svejedno će se stopiti jedno u drugo na vrlo dubokim razinama. Ovo će ih često ostaviti s osjećajem misterije i čuda onoga što se dogodilo. Mnogi parovi blizanačkih duša doživi kratak sastanak vrlo često rano u životu i tada se razdvajaju, ne mora biti zato sto obje od njih to hoće, nego zato što ne postoji drugi način za njihovu podijeljenu dušu rasti individualno. Svrha njihovog prvog, i možda kratkog stapanja na Zemlji s kojim počinju u ovom sadašnjem životu jeste da se ponovno ujedine kasnije.
Druge blizanačke duše znaju jedna drugu kroz život i ostaju u bliskom kontaktu, ali će svakako biti prisiljene suočiti sa stvarima u samima sebi individualno, zato što su se stopile tako duboko jedna u drugu.

Ako se blizanačke duše sretnu fizički ujedinjavanje će se dogoditi kao rezultat najdubljeg instinkta njih oboje. Kada prepoznate vašu blizanačku dušu, vidjet ćete sebe u očima druge polovice. Osjećat ćete da ste se konačno vratili kući i kada pričate s drugom polovicom, imat ćete osjećaj kao da se znate oduvijek. Sve to će izgledati vrlo prirodno i seksualno ujedinjenje sa blizanačke dušo će biti kao najprirodnija stvar na svijetu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)