Alkemija svjetlosti

horoscope guru

meditacija

Svjetlost koju pustite u svoj um počeće da nadilazi ograničenja vašeg tijela i moći ćete osjetiti blaženstvo, svjetlo u svom srcu. Tijekom meditacije, kada udišemo svjetlost, kada je zaista razumijemo, ona postaje realno iskustvo koje možemo osjetiti. Predivna svjetlost je ono što mudrost stoljeća shvaća kao način biti istinski slobodni. U mnogim mističnim filozofijama svjetlost je krajnji rezultat transformacije – kada dopustite starim aspektima svoje ličnosti da se rekombinuju i tako stvore tu predivnu manifestaciju. To znači da ne morate se oslobodite negativnih misli tako što ćete ih odgurati od sebe, već ih transformirajte u svjetlost, slično feniksu koji se uzdiže iz pepela.

Kada meditirati i kada vaš um odluta u sferu profanog, kada padne u vrtlog boli i patnje – dozovite svjetlost natrag u svoj um, izgovarajte mantru koja će vam pomoći da to i ostvarite. Ovo je vrlo jednostavno, budući da svjetlost ima magnetsku privlačnost: usmjerite koncentraciju na predivnu svjetlost koja je razlivena vašim tijelom, fokusirajte se na treće oko i zamislite svijeću; sada usmjerite svoju pažnju na svjetlost svijeće i osjetite energiju i životnu silu kako tinjaju u plamenu. Uzmite tu energiju svjetlosti i unesite je u svoje tijelo, neka struktura svjetlosti postane vaša tako da svakim udahom udišete svjetlo. Pronašli ste ključ kojim ćete tijekom meditacije otvoriti vrata svjetlosti. Ono što je nevjerojatno jest da će svjetlost koju pustite u svoj um početi nadilazi ograničenja vašeg tijela i moći ćete osjetiti blaženstvo, svjetlo u svom srcu.Kada ovi osjećaji preplave vaše tijelo, svjetlost počinje se manifestira kroz vaše tijelo, um i meditaciju i vaše misli mijenjaju vibraciju. Cijela struktura vašeg dotadašnjeg života počinje mijenjati tako da, čak iako ne možete čulima osjetiti tu transformaciju, iako niste svjesni feniksa u vama, on je ipak tu i uči letjeti.Dok udišete i izdišete budite svjesni da svaki put kada izgubite fokus koji vam omogućuje slobodu možete jednostavno posegnuti za tim radosnim osjećajem kada svjetlost ispuni vaše biće. Vaše srce će početi upija istinu koja će vam postajati kristalno jasna kako budete skidali velove koji skrivaju svoje pravo biće.

Kada jednom vidite tko ste zaista, kada svjetlost zasija tako snažno da nema mjesta tami, vi prelazite na naredni razinu postojanja gdje nema borbe, gdje se širenje svijesti događa samo od sebe, gdje se svjetlost rasprostire kako joj priroda nalaže a ne zato što vi to želite ili vam to potrebno. Vas više ne kontroliraju ego, negativne misli ili bijes i ljubomora. Više ne osjećate bol zbog negativnih aspekata života. Sve to postaje nevažno. Dok udišete i izdišete i dok se svjetlost širi vašim bićem, dopustite joj da vas prenese izvan fizičke dimenzije postojanja.

Tijekom meditacije važno je osloboditi se negativnih misli i ograničenja kako ne biste mogli sebi dopustiti da se prepustite tom širenju svijesti koje će se dogoditi. Kako biste mogli putovati kroz druge dimenzije svijesti neophodno je da budete slobodni.

Zašto je mantra toliko moćna? Ona je kreativna snaga koja dopušta da se otvori prostor, da se poruše zidovi tako da vaša svijest može slobodno prolazi kroz druge dimenzije. O mantri govore mnogi sveti tekstovi i mistične filozofije jer se iza zvuka krije svjetlo svijesti. Zvuk olakšava razumijevanje stvaranja dok se u tom istom zvuku nalazi svjetlost, svemir koji se zauvijek širi, u kome su prisutne sve informacije iu kome sve najednom ima smisla.Biti zaista svjestan nema veze s tipom ličnosti, s vašim mozgom ili osjetilima. Dostizanje svjesnosti predstavlja evoluciju čovjeka gdje je on na putu da osjeti jedinstvo s postojanjem oko sebe. Ovakvo razumijevanje će biti vaše iskustvo – kada iskusite osjećaj slobode, kada ispustite tamu i stare saboterski programe koji koče naš rast.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)