Planetarno Tarot otvaranje

Vaše planetarno tarot otvaranje


U ovom Tarot otvaranju možete dobiti uvid u mnoge različite aspekte vašeg života. Povezano je sa planetima koji određuju buduće događaje u vašem životu te se može koristiti za pitanja o ljubavi, poslu, financijama, zdravlju.
Skrolajte niže za tumačenje pojedine tarot karte
 

 
besplatni tarot 1
 
besplatni tarot 2 besplatni tarot 3

besplatni tarot 4
besplatni tarot 5

besplatni tarot 6
besplatni tarot 7

besplatni tarot 8
 

Tarot karta koja predstavlja Vaše sveukupno ja

besplatni tarot 1

Petica diskova

Najvaznije obiljezje ove karte je nesigurnost. Petica diskova oznacava razdoblje velikih previranja, neizvjesnosti i borbe. Ovo je karta koja obiljezava nesigurnost, velika previranja, period neizvjesnosti i borbe. Moguce su velike promjene koje ce vas uzdrmati, smrt, razvod, gubitak posla. Vrlo cesto cete se osjecati usamljeno i napusteno. Ali to je samo jedno prolazno razdoblje. U poslu ova tarot karta govori da posao stagnira i nista se ne desava. Prihvatite to sada tako i ne stvarajte si probleme. Ako niste zaposleni jos jedno vrijeme tako ce i ostati. U zdravlju ova tarot karta upozorava vas da je vase psihicko zdravlje jako lose i da potrazite strucnu pomoc. U polju ljubavi tarot karta Petica novcica moze znaciti da vasoj vezi dolazi kraj. Ukoliko vam to ne odgovara, sagledajte sve aspekte i prilagodite se promjenama koje se od vas ocekuju. Budite na oprezu ako se osjecate ugrozeno.

Tarot karta koja predstavlja Stvari koje se tiču doma (Karta Mjeseca)

besplatni tarot 2
Mjesec

Ova karta predstavlja igru sudbine, kreativnost dolazi u zivot us pomoc psihickih moci. Ona takodjer moze ukazivati na opasnosti koja nije vidjena, na prijevaru i losu srecu za one kopji su vam dragi.

Tarot karta koja predstavlja Stvari povezane sa poslovima i vještinama (Karta Merkura)

besplatni tarot 3
Desetka maceva

Desetka maceva simbolizira promjenu, razdoblje velikih previranja, neizvjesnosti, borbe, gubitaka i nesrece. Tarot karta desetka maceva za posao je vazna jer vam ukazuje na promjene koje nisu pozitivne. Stoga je potreban oprez i mirovanje. U ljubavi desetka maceva moze znaciti da vasoj vezi dolazi kraj. Ako ne zelite prekid, mirujte, uhvatite se u kostac sa svim problemima. Uz novac i financije karta desetka maceva upozorava vas da pazite kako torosite i da ne ulazite u nikakve rizike. sto se zdravlja tice karta desetka maceva upozorava na lose psihicko stanje i velike nervoze. Maknite se od svega onoga sto vas smeta, sto na vas utjece negativno.

Tarot karta koja predstavlja Stvari povezane sa ljubavi (Karta Venere)

besplatni tarot 4
Papa Preokrenut

Otvoren za nove ideje, ikonoklastican i netradicionalan. Okrenuta naopako ova tarot karta upozorava vas da ne prihvatite savjete osobe koja ce vas savjetovati jer nije iskrena. Razmisljajte svojom glavom.

Tarot karta koja predstavlja Stvari povezane sa agresijom i opozicijom (Karta Marsa)

besplatni tarot 5
Dvojka stapova Preokrenuto

Ovako okrenuta karta simbolizira tjeskobu, frustaciju i odgadjanje. Osjecati cete napetost zbog toga se stvari ne krecu onako kako ste zamislili. Naopako okrenuta ova karta simbolizira frustraciju, tegobu, odgadjanje. Bit cete vrlo napeti jer se stvari ne odigravaju kako vi zelite, suocavat cete se sa mnogim preprekama. Poslovni planovi ce biti u zaostatku ili u potpunosti zaustavljeni. Obratite paznju na vlastiti ego.

Tarot karta koja predstavlja Stvari povezane sa bogatstvom i financijama (Karta Jupitera)

besplatni tarot 6
As diskova

Ova karta simbolizira pocetke, raskrizja, rast, napredak i uspjeh. Ova tarot karta simbolizira raskrizja, pocetke, uspjeh i napredak. Kada vam se otvori ova karta mozete biti sigurni da je los period iza vas i da je pred vama vrijeme uspjeha. Ova karta oznacava i poboljsanje financija i uspjeh u poslu. Ulazite u razdoblje unutarnjega mira. Oni koji su jos sami u ljubavi nece dugo cekati na novi pocetak. U poslu tarot karta As novcica ukazuje da cete u poslu ostvariti veliki uspjeh, daje vam hrabrost da mijenjate posao trenutni u vlastiti. U novcu As novcica pokazuje i govori o povoljnom razdoblju u financijama. Kod ljubavi ova tarot karta govori, ako niste u vezi uskoro cete uci u ozbiljnu vezu. Za one koji su u vezi ova karta je simbol dubljeg odnosa i povezivanja sa partnerom. U zdravlju ova tarot karta govori vam da ste dobrog zdravlja i da ce vasa kondicija biti jos jaca.

Tarot karta koja predstavlja Stvari povezane sa intelektom (Karta Saturna)

besplatni tarot 7
Kralj stapova Preokrenuto

Ovako okrenuta karta simbolizira egoisticnog covjeka sa velikom potrebom za moci, netolerantnost i osudjivanje. Naopako okrenuta ova tarot karta simbol je egoisticnog covjeka sa velikim potrebama za moci, netolerantnost i osudjivanje. Ovako okrenuta karta silbolizira da zelite pobjeci od vlastitih problema.

Tarot karta koja predstavlja Ishod

besplatni tarot 8
Bojna kola

Pobjeda i uspjeh prema van. Tarot karta Kocija simbolizira snagu, pobjedu,ambicije. Karta koja pokazuje divlja stvorenja koja vuku kociju, ta stvorenja su vasa volja, vasa snaga. Ova karta vam savjetuje da je vrijeme da se borite za sebe. U poslu tarot karta Kocija pokazuje probleme uz osobu koja ce raditi protiv vas. Bitno je da zadrzite prisebnost i ne pokazete agresiju. Posvetite se da posao obavljati savjesno. Uz financije stojite jako dobro, ako imate nekih dugova imat cete priliku ih i podmiriti. Kod zdravlja ova tarot karta Kocija, pretkazatelj je dobrog zdravlja i dobre kondicije. Na ljubavnom planu ova karta govori da ce partner vrsiti veliki pritisak na vas u svojim zeljama. Budite sigurni u ono to vi zelite i nikako ne odstupajte od svojih principa.

Novo otvaranje
astrotarot

Tarot Sudbine


tarotsudbine

Tarot Astrovizija


tarotsudbine