Tarot besplatni

Što je besplatni tarot?
Besplatni tarot je samostalno otvaranje karti na našim stranicama. Zabavite se uz više od 20 vrsta besplatnog tarota, odaberite vrstu bacanja te pročitajte tumačenje! Za profesionalna tumačenja nazovite naše vrhunske tarot majstore! Da bi dobili predviđanje izaberite vrstu otvaranja te kliknite na gumb. Svaka karta ima svoje jedinstveno značenje. Ono može biti pozitivno ili negativno zavisno dali je karta uspravna ili okrenuta. Također ovisi i o drugim kartama koje ju okružuju. Pojedine karte imaju veći naglasak na materijalno dok su druge više usmjerene prema emocionalnom i mističnom. Opustite se i pustite tarot karte da vas vode u mistični svijet istraživanja poveznica osobnosti i Božanske prisutnosti.

Sazanajte više o tarotu Detaljno značenje karata Nazovite tarot majstore

Tarot Tri Karte

tarot3karte
Ovo otvaranje se koristi za istraživanje vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Koncentrirajte se na konkretni događaj u sadašnjosti, prošlosti i budućnosti te kliknite gumb.  

Ljubavni Tarot

tarotljubavni
Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje odnosa sa drugim ljudima te njihove poglede i potrebe. Najbolje ga je opisati kao ljubavni tarot i može odgovoriti na sva pitanja vezano oz ljubav, odnose, veze i brakove. Koncentrirajte se na vaš odnos s drugom osobom prije nego što kliknete gumb.

Tarot Da/Ne

tarotdane
Ovo Tarot otvaranje daje vrlo jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje. Zamislite pitanje na koje želite odgovor te kliknite gumb.  

Tarot Keltski Križ 2

tarotkeltski
Vrlo popularno otvaranje Keltski križ može dati uvid u razne aspekte pitateljevog života. Kliknite gumb .  

Ciganski Tarot

tarotciganski
Tarot otvaranje tetraktis je temeljeno na ciganskoj tradiciji. Otvaranje 10 tarot karata daju brzi uvid u pitateljevo opće stanje istražujući sve segmente od osnovnih fizičkih do duhovnih. Koncentrirajte se na vaše pitanje ili problem te pitajte tarot karte.

Anđeoski Tarot

tarotandjeoski
Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje pitanja vezanih za sveukupne smjerove u pitateljevom životu uz pomoć anđela čuvara. Bilo da se radi o prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti ovo besplatno tarot otvaranje će vam pružiti sveobuhvatne odgovore. Koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb.

Tarot Keltski Križ

tarotkeltskikriz
Otvaranje Tarota Keltski Križ je vjerovatno najpopularnije otvaranje danas. Namjenjeno je rasvjetljavanju mnogih područja u pitateljevom životu, prošlosti i budućnosti kao i koje okolnosti i osobe utjeću na vas. Koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb.

Astrološki Tarot

tarotastroloski
U Tarot ovom otvaranju svaka tarot karta se čita kao samostalna jedinka. Individualne tarot karte predstavljaju svaku astrološku kuću i trebaju se interpretirati sa jakostima i slabostima pripadajuće kuće. Ne trebate koncentraciju na pitanje.

Tarot Osobni

osobnitarot
Ovo Tarot otvaranje pravi cijelovitu slika vašeg života. Unesite vlastite osobne podatke (ne spremaju se) te kliknite gumb.  

Planetarni Tarot

tarot
U ovom Tarot otvaranju možete dobiti uvid u mnoge različite aspekte vašeg života. Povezano je sa planetima koji određuju buduće događaje u vašem životu te se može koristiti za pitanja o ljubavi, poslu, financijama, zdravlju. Koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb.

Rođendanski Tarot

tarot
Rođendansko Tarot otvaranje se koristi kao pomoć na putu za postizanje određenih ciljeva koje želite ostvariti prije idućeg rođendana. Ono posize duboko u vaše skrivene snage te vas usmjerava na pravi put uspjeha. Koncentrirajte se na cilj i kliknite na gumb.

Tarot Mandala

tarot
Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje duhovne strane korisnika. Možete postaviti pitanje ili istražiti cijelokupno duhovno stanje bez specifičnog pitanja. Duboko dišite pet minuta, razbistrite misli i te kliknite gumb.

Tarot Zvijezda

tarot
Ovo Tarot otvaranje se često koristi da bi se istražilo vrlo određeno pitanje. Koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb.

Tarot Drvo Života

tarot
Tarot otvaranje drvo života je vrlo cjelovita metoda za istraživanje opčenitih putova u pitateljevom životu. Koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb.

Tarot Prošli Životi

tarot
Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje vaših prošlih života i njihovih efekata i utjecaja na sadašnji život. Može se koristiti kao općeniti pregled ili se fokusirati na specifični aspekt života. Pokušajte razmišljati o svojim predcima te kliknite gumb.
tarot

Tarot za Snove

Ovo Tarot otvaranje se često koristi za istraživanje nedavnih ili ponavljajučih snova. Koncentrirajte se na san koji ste sanjali i kliknite na gumb.  
horoscope guru
astrotarot

Tarot Sudbine


tarotsudbine

Tarot Astrovizija


tarotsudbine