Zakon privlačnosti – Što želite to i dobijete!

horoscope guru

Zakon privlačnosti se može svesti na jednostavnu rečenicu: slično se sličnom raduje, misao privlači misao, želja privlači želju. Medjutim, ovaj zakon postaje malo složeniji kada nešto jako želimo, ali o toj želji razmišljamo na negativan način, odnosno, kao da je nikad nećemo ispuniti. Za trajni uspjeh potrebno je istrenirati mozak da uvijek misli na pozitivan način, kako svojim negativnim razmišljanjem ne bi privlačili još više negativnosti u naš život.

Termin „samoispunjavajuća proročanstva“ objašnjava da sami stvaramo okolnosti koje se nalaze u našim mislima, bile one pozitivne ili negativne. Naš cilj bi trebao biti naučiti mozak da uvijek razmišlja na pozitivan način, usmjeriti misli prema ciljevima i razmišljati na način kao da će se oni ostvariti. Najprije u glavi kreirajte situacije, stvari i ljude koje želite da vam se dogode i one će se ostvariti, u tim ili nekim drugačijim okolnostima.

Kada je riječ o Zakonu privlačnosti, često se spominje riječ frekvencija. Frekvencija koju koristimo dok planiramo, razmišljamo ili sanjamo o svojim ciljevima kreira energiju koja je potrebna za kreiranje takvih situacija. Slično kao radio stanice koje moraju biti podešene na određenu frekvenciju kako bi primile program, tako i naš mozak mora biti prilagođen frekvenciji na kojoj možemo ostvariti zamišljeno. To znači da mozak morate unaprijed podesiti za kreiranje pozitivnih situacija.

Na primjer, ako želite novi auto, posjetite neki salon automobila, isprobajte omiljeni model, očistite garažu i napravite mjesta za njega. Proučavajte cijene i kredite koji se nude, čak i ako trenutno nemate uslove za sve to. Pogledajte promotivne kampanje i razmišljajte kako je lijep osjećaj voziti taj auto.

Isto važi i ako želite u život privući partnera određenih osobina i kvaliteta, onda sami počnite živjeti po tim kvalitetama. Ako osobi koja vam se svidja želite poslati neku poruku, a razmišljate na način: „sigurno mi neće odgovoriti“, vi ćete sastaviti poruku na takav način da osoba koja je primi neće imati potrebu. S druge strane, pozitivnim razmišljanjem, tj. neusiljenim, kreiraćete zanimljivu poruku koja će drugu stranu zainteresirati i potaknuti dopisivanje.

Kao i bilo koja druga vještina zakon privlačnosti se može uvježbati. Radite na sebi i definirajte ono što vas u vašem razmišljanju udaljava od cilja i zbog čega vam mašta kreira negativna očekivanja. Nije dovoljno samo nešto željeti. Morate mislima to i privući, a možete pozitivnim očekivanjima.

Serija izbora koju pred nas postavlja svakodnevni život postavlja pločnik. Hoće li vas taj pločnik udaljavati ili približavati cilju ovisi samo o vama i vašim mislima.

Izvor: Covermgazin

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)