Zakon privlačenja – privlačimo ono što jesmo

horoscope guru

Rijetki su oni koji su u današnje doba zainteresirani za osobni razvoj, a da nisu čuli za Zakon privlačenja, zar ne?

U pitanju je široko rasprostranjeni fenomen koji se nakon filma i istoimene knjige „Tajna“ munjevito proširio po cijelom svijetu i postao učestala tema brojnih knjiga i seminara.

U najkraćim crtama, Zakon privlačenja znači da slično privlači slično. Mi smo poput živuće energetske stanice koja neprekidno emitira vibraciju koja je u nama prisutna. Ono što emitiramo primamo natrag u obliku svojih iskustava, a naša vibracija ponajviše ovisi o mislima koje su često prisutne u našem umu.

Ako uzmemo u obzir najpoznatija učenja o Zakonu privlačenja, ključ njegove primjene u praksi jest dovesti sebe u stanje (i biti što češće u takvom stanju) u kojem se osjećamo kao da već imamo ono što želimo dobiti ili iskusiti.

Međutim, kod navedenog pristupa često se događa da, pokušavajući se dovesti iz stanja u kojem smo svjesni da nemamo ono što želimo u stanje u kojem se osjećamo kao da već imamo ono što želimo, zapravo dolazimo u situaciju u kojoj istodobno emitiramo dvije kondradiktorne vibracije: vibracija koja podržava ostvarenje onoga što želimo i vibracija kojom odbijamo ono što želimo – jer na podsvjesnoj razini znamo da nemamo to što želimo.

Podsjećam da po učenjima o Zakonu privlačenja, privlačimo ono što jesmo (stanje uzrokovano zbrojem svih naših svjesnih i nesvjesnih misli), a ne samo ono što mi želimo i mislimo da mislimo (misli kojih smo svjesni).

Ako sebe vidite i doživljavate kao osobu koja trenutno nema ono što želi (a to je činjenica!) te pokušavate uz pomoć Zakona privlačenja privući ono što biste željeli imati, velika je vjerojatnost da ćete u sebi stvoriti nejasnu vibraciju te će emocije koje budete osjećali u odnosu na ono što želite često oscilirati.

Naravno, nema ništa lošeg u navedenom pristupu, no svrha je ovog članka upoznati vas s jednim jednostavnijim načinom primjene Zakona privlačenja u praksi.

Svodi se na to da jednostavno zaboravite da on postoji, barem privremeno, i posvetite se upoznavanju sebe samoga i osvještavanju svoje duhovne prirode.

Štoviše upoznajete samoga sebe i svoju duhovnu prirodu (sebe kao Duha), vaša svijest o sebi kao biću čija je prava priroda ljubav, radost i mir svakodnevno će rasti. Započet ćete shvaćati da sve što ste ikada željeli dobiti ostvarenjem pojedinih ciljeva već imate u sebi te da vam nije potreban razlog za sreću i radost. I upravo tada, kada ste spojeni sa svojom pravom prirodom, ciljevi (i želje) koji se sami pojave u vašem umu, bit će vaši autentični ciljevi inspirirani od strane vašeg Duha.

Takvi ciljevi bit će gotovo neprekidno prisutni u vašoj svijesti, i to ne zato što uz pomoć vizualizacije želite aktivirati Zakon privlačenja kako biste ih ostvarili, već zato što jednostavno uživate mentalno se družiti s njima i to se odvija na potpuno prirodan i spontan način, a da ništa posebno ne pokušavate napraviti ili zamišljati.

Kada se istinski zaljubite u neku osobu, imate potrebu često misliti o njoj, zar ne? No, to ne radite zato što vizualizacijom pokušavate aktivirati Zakon privlačenja kako biste poboljšali svoj odnos i povezanost, već zato što vam to tako prirodno dolazi i stvara vam ugodu. Tako je jednostavno „kodirana“ naša psiha.

Autor: Tomislav Tomić

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)