Univerzalni zakoni definicije

horoscope guru

“Postoje tri vječna univerzalna zakona za koja želimo da vam pomognemo da ih jasnije razumijete, kako biste mogli da ih promišljeno, djelotvorno i  zadovoljavajuće primjenjujete u svom fizičkom izrazu života. Zakon privlačenja je prvi od zakona koje nudimo, jer ako ga ne razumijete i niste u stanju da ga djelotvorno primjenjujete, tada se drugi zakon, vještina promišljenog stvaranja, i treći, umjeće dopuštanja, ne mogu primenjivati. Ako hoćete da razumijete i primenjujete drugi, prvo morate razumjeti i djelotvorno primenjivati prvi zakon. A morate da budete kadri da razumijete i primenjujete drugi zakon, ako hoćete da budete kadri da razumijete i primenjujete treći.”

Prvi zakon, zakon privlačenja, glasi: Slično privlači slično

Iako ovo možda zvuči kao prilično jednostavna tvrdnja, ona definiše najmoćniji zakon u univerzumu – zakon koji utiče na sve, u svakom trenutku. Ne postoji ništa što nije pod uticajem ovog moćnog zakona.

Drugi zakon, vještina promišljenog stvaranja, glasi: Ono o čemu razmišljam i u šta vjerujem ili očekujem – to jeste.

Ukratko, dobijate ono o čemu razmišljate, željeli vi to ili ne”. Promišljena primjena razmišljanja zapravo je ono o čemu je riječ u vještini promišljenog stvaranja, jer ako ne razumijete ove zakone i ne primjenjujete ih promišljeno, sasvim je moguće da stvarate po automatizmu.

Treći zakon, umjeće dopuštanja glasi: Ja sam ono što jesam i spreman sam da dopustim drugima da budu ono što jesu.

Kad ste spremni da dopustite drugima da budu onakvi kakvi su, čak i onda kad oni vama ne dopuštaju to isto, tada može da se kaže da ste onaj koji dopušta, ali nije verovatno da ćete dosegnuti tu fazu sve dok prvo ne shvatite kako dobijate ono što dobijate.
Tek kad shvatite da drugi ne mogu biti deo vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem pažnje koju im poklanjate), kao i da
okolnosti ne mogu biti deo vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem opažanja tih okolnosti), tek tada bićete onaj koji dopušta, onakav kakav ste i željeli da budete onda kad ste došli u ovaj izraz života.

Razumijevanje ova tri moćna univerzalna zakona i njihova promišljena primjena, dovešće vas do radosne slobode koja je rezultat činjenice da ste u stanju da stvarate sopstveno životno iskustvo, baš onakvo kakvo želite da bude. Čim shvatite da vi sami pozivate u svoje iskustvo sve ljude, okolnosti i događaje, i to putem svog razmišljanja, počećete da živite život kakav ste i nameravali kad ste doneli odluku da dođete u ovo fizičko telo. I tako, razumijevanje moćnog zakona privlačenja, udruženo s namjerom da promišljeno stvarate svoje životno iskustvo, dovešće na kraju do neuporedive slobode, one koja može da potekne samo iz potpunog razumijevanja i primjene umjeća dopuštanja.”

Iz knjige Zakon Privlačenja, Jerry and Esther Hicks

Possibly related posts: (automatically generated)

  • Related posts on Univerzalni zakoni
  • 20 primarnih Univerzalnih zakona | Zakon Privlačnosti – Tajna

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)