Stvaranje izobilja kroz zahvalnost

horoscope guru

Zahvalnost je moćan način programiranja podsvijesti uspjehom i izobiljem. Zahvalnost ispunjava Zakon umnožavanja. Za šta god se osjećate iskreno duboko zahvalni, vi to umnožavate u svom životu. U tome leži tajna izobilja i prosperiteta.

Prisjetite se.. kada se vi dali poklon nekome i ta osoba se osjećala duboko zahvalna za vaš poklon, vas je takva milina obuzela da ste poželjeli da joj ponovo nešto podarite. Možda samo da bi vidjeli sjaj u očima te osobe i osjetili radost, jer ste imali priliku da malo poboljšate nečiji život.
Univerzum funkcioniše na isti način. Kada se ispunite osjećajem zahvalnosti, vi počnete da ispuštate tu predivnu vibraciju koja privlači u vaš život bezbrojne blagoslove.

Četiri koraka ka iskušavanju moći zahvalnosti

Prvi korak: Izrazite zahvalnost za one stvari, ljude i okolnosti za koje se iskreno osjećate duboko zahvalni. Sjetite se stvari, ljudi i okolnosti koje su vam pomogle u životu, one koje su obogatile vaš život na neki način i osjetite duboku zahvalnost za te blagoslove.

Drugi korak: Izrazite zahvalnost za ljude, stvari i okolnosti koje su vam bile korisne u životu, i koje ste uzeli zdravo za gotovo. Sjetite se ljudi, stvari i okolnosti koje su vam korisne i koje ste uzeli zdravo za gotovo možda zato što su one dio vašeg svakodnevnog života. Osjetite duboku zahvalnost za vazduh koji udišete, za krevet na kojem spavate, za odjeću koju nosite, za ljude koji su dio vašeg života. Osjetite duboku zahvalnost za duh koji vam prožima tijelo, za životnu energiju koja omogućava da pokrećete tijelo, za sposobnosti da mislite i da volite…

Treći korak: Osjetite zahvalnost za one ljude, stvari i okolnosti koje su učinile vaš život izazovnim. Kada se nadjete u izazovnim situacijama, vi otkrivate unutar sebe sposobnosti koje niste ni znali da imate, ili vas situacija motiviše da razvijete nove sposobnosti koje niste ni sanjali da možete da razvijete. Niko možda nije sposobniji da pomogne onome ko se nalazi u izazovnoj situaviji od osobe koja je već dama prošla sličnu situaciju i koja zna kako problem može da se prevazidje. Kada se sjetite ljudi, stvari i situaija u životu koje vam se nisu dopale, razmislite na koji način su vam te situacije pomogle da postanete mudriji, snažniji i da razvijete razne sposobnosti koje ranije niste imali ili niste znali da imate na raspolaganju. Izrazite duboku zahvalnost za ono što ste postali, što ste naučili, za sposobnosti koje ste razvili zahvaljujući svim tim izazovima sa kojima ste se suočili.

Četvrti korak: Izrazite duboku zahvalnost za sve one ljude, stvari i okolnosti koje bi željeli da budete, da ostvarite, da imate i iskusite u svom životu kao da su one već sada dio vašeg života. Osjetite kako biste se osjećali da sada u ovom trenutku imate sve to što želite, da su vam sada sve želje ostvarene i zahvalite se za njih – unaprijed kao da ih već imate. Praktikovanje zahvalnosti je najbrži način da materijalizujete to što želite u svom životu. KAda osjetite zahvalnost za nešto vi to prihvatite kao da je već vaše u svojim osjećanjima, u svom srcu. To što prihvatite kao svoej u svojim osjećanjima, u svom srcu, vi programirate u svoju podsvijest i to automatski počinje da se materijalizuje u vašem životu.

Kroz svakodnevno vježbanje zahvalnosti, vi otvarate unutar sebe neiscrpnu fontanu blagoslova i ono što vam je potrebno u životu počnje da se materijalizuje spontano, ponekad na naizgled čudotvorne načine.
[ads1]
Autor: Dr.Laura De Giorgio, deeptrancenow.com

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)