Što želite to i dobijete – Zakon privlačnosti na djelu

horoscope guru

Zakon privlačnosti je vrlo jednostavan: želja privlači želju. Ali taj zakon postaje nešto komplikovaniji kad nešto želimo, ali razmišljamo na negativan način o toj želji, kao da je nikad nećemo ispuniti. Dosta je komplikovano istrenirati mozak da uvek misli na pozitivan način, pa zbog toga često negativnim razmišljanjem privlačimo negativnosti u naš život.

Termin „samoispunjavajuća proročanstva“ opisuje upravo ovaj zakon. On objašnjava da sami stvaramo okolnosti koje se nalaze u našim mislima, bile one pozitivne ili negativne. Dakle, cilj bi trebao biti naučiti mozak da uvek razmišlja na pozitivan način, i usmeriti misli prema ciljevima, te razmišljati na način kao da će se oni ostvariti. U glavi kreirajte situaciju koju želite da se dogodi i ona će se zaista dogoditi, u jednakim ili drugačijim okolnostima, ali će je biti.

Frekvencija 

Ključna reč u ovom procesu je frekvencija. Frekvencija koju koristite dok planirate, razmišljate ili sanjate o svojim ciljevima kreira energiju potrebnu za kreiranje takvih situacija. Poput radio stanica koje moraju biti podešene na određenu frekvenciju kako bi primile program, tako i vaš mozak mora biti prilagođen frekvenciji na kojoj možete ostvariti zamišljeno. To znači da mozak morate unapred podesiti za kreiranje pozitivnih situacija.

Npr. ukoliko želite poslati poruku osobi koja vam se sviđa, te razmišljate na način: „sigurno mi neće odgovoriti“ poruku ćete verovatno i sastaviti na takav način da osoba koja je primi neće imati potrebu odgovoriti. Međutim pozitivnim razmišljanjem, ali ne usiljenim, kreiraćete zanimljivu poruku koja će drugu stranu zainteresovati i podstaći dopisivanje.

Ako želite novi auto, očistite garažu i napravite mesta za njega. Proučavajte cene i kredite koji se nude, čak i ako nemate uslove. Razmišljajte kako će biti lep osećaj voziti taj auto. Pogledajte promotivne letke.

Ili ako želite u život privući partnera određenih kvaliteta sami počnite živeti po tim kvalitetama.

Kao i bilo koja druga osobina zakon privlačnosti se može uvežbati. Morate definisati što vas u vašem razmišljanju udaljava od cilja i zbog čega vam mašta kreira negativna očekivanja. Nije dovoljno samo nešto želeti. Morate mislima to i privući, a možete pozitivnim očekivanjima.

Serija izbora koju pred nas postavlja svakodnevni život postavlja pločnik. Hoće li vas taj pločnik udaljavati ili približavati cilju zavisi samo o vama i vašim mislima.
Izvor: covermagazin.com

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)