Moć očekivanog

horoscope guru

Ključni element manifestiranja je očekivanje.

Kad očekujemo vidjeti ono što želimo vidjeti, kad to vizualiziramo kao da se već ostvarilo, uskladili smo se s energijom ostvarenja. I želji nema druge nego – ispuniti nam se!

Ukratko, fokusirajmo se na ono što želimo, nikada nemojmo mislima i energijom hraniti ono što ne želimo! Jednostavno kroz molitvu, izgovaranje ili ispisivanje želje pošaljemo namjeru za ostvarenje. Zatim -čekamo da se to i dogodi. Puni povjerenja da hoće. Očekivanje je duhovni ekvivalent fizičkom promatranju cilja prema kojem smo se uputili. I mada nam se duhovni svijet čini odvojenim od fizičkog – jer ostaje nevidljiv vanjskom vidu – on se manifestira u fizičkom samim činom očekivanja.

Koliko ste puta poželjeli nešto, onako čisto i iskreno, poput djeteta. A onda vas je srušila misao koja je pristigla odmah nakon želje, a glasila je otprilike: ‘‘Nema šanse da to dobiješ! Odakle ti uopće pravo željeti nešto takvo?” Očekivanja je nestalo, želja je ostala neispunjena, još jedna tužna lampica obješena o suhe grane Mjesečevih stabala. Pripazimo na svoje misli, perimo ih redovno, ne dopuštajmo im prljati naše živote!

Ono što bi većina ljudi vjerojatno najprije poželjela manifestirati je – novac. Osim onog bolesnog dijela populacije koji ima samo jednu želju – zdravlje. No, vratimo se novcu, točnije, vratimo se ideji bogaćenja. Kako izmjeriti bogatstvo?

Jednostavno kroz molitvu, izgovaranje ili ispisivanje želje pošaljemo namjeru za ostvarenje.

Mudriji od mene kažu kako je bogatstvo ono što nam ostane kad izgubimo sav novac. Ili: bogati smo onoliko koliko dajemo. Novac nas ne čini bogatima. Moć da ga steknemo čini nas bogatima. A kako steći tu moć? Točnije, kako je zadržati, jer svi smo, baš svi rođeni s njome, Bog nas nije poslao siromašne i nesposobne na najbogatiji od planeta!

Snaga namjere određuje našu moć privlačenja u život nečeg što želimo. Razmislimo o tome: koliko je snažna naša namjera da budemo bogati, zdravi, voljeni, sretni, mudri? Želimo li to zaista?

I evo nas natrag k moći očekivanog. Ponajprije doznajmo što želimo. Izgovorimo to. Zapišimo to. Zatražimo to od Boga, svemira, anđela. A onda s povjerenjem i raširenim rukama očekujmo pošiljku!

Autor: Zdenka Andrijić, Zlatni zdenac

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)