Ključ Zakona Atrakcije – energija koju šaljete uvijek se vraća

horoscope guru

Da li imate negativne misli kad su u pitanju stvari koje želite da Vam se dogode? Naime, dokazano je da upravo takve misli privlače potpuno istu vrstu energije. Stvari koje očekujete da će se dogoditi, one će se, uistinu, dogoditi. Kad ste pesimistični i vjerujete da nikad nećete dobiti unapredjenje, povišicu, ili posao koji očajno želite, zaista, ništa od toga nećete dobiti. Ključ Zakona atrakcije je da je energiju koju šaljete u eter, uvijek dobijate natrag.

[ads1]
Zašto stvari nikad ne funkcioniraju?

Da li se i vi ovo često pitate? Želite li znati zašto Vam se želje nikada ne ostvaruju? To je zato što su misli koje imate, zapravo, energija i one privlače isti tip energije. Znači, da kad mislimo o ružnim stvarima, o nedostatku novca, o nedostatku sreće, i t d, sve nam se to vraća upravo tako.. da nemamo novca, da nemamo sreće itd. Zašto? Zato što svojim losim mislima privlačimo lošu sreću.Kada mislimo da nemamo dovoljno novca, onda ga i nemamo.
Da bismo imali dovoljno novca, moramo projektovati pozitivne misli kao npr. “bogat sam, imam dovoljno novaca, uvijek ću imati dovoljno novca za svoje potrebe” i sl.

Ključ je u vjeri

Ali, da bi Zakon o atrakciji djelovao, mora se vjerovati u ono što se govori i misli. Nije dovoljno da to samo kažete. Da bi Vaše misli privukle ono što govorite, one moraju biti pozitivne. Privlačenjem stvari koje želimo kao i stvari koje ne želimo, Zakon Atrakcije postaje vladajuća sila onog šta na kraju dobijemo.

Šta je tajna ostvarenja želja, kako ćemo dobiti ono što želimo najviše u životu?

* Postavite zahtjev – stvari koje želite najviše su fokus Vaše energije. Zahtjev mora biti konstantna misao u koju vjerujete. Univerzum ne može proslijediti energiju, ako ne zna u kojem pravcu želite da je usmjeri.

* Imajte vjere – Da biste dobili ono što želite, morate u to da vjerujete. Vjera u mogućnost ostvarenja želje je ključ Zakona Atrakcije.

* Prihvati – Moraš prihvatiti ostvarenje želje. Kada vam neka prilika kuca na vratima, morate otvoriti vrata. Prepoznajte priliku!

Zakon o atrakciji nije nikakva nova vjera – On je oduvijek postojao. To je jedan od najpoznatijih zakona svemira. Međutim, prakticiranje istog nije nimalo jednostavno kako se čini. Naučeni smo od davnina da sumnjamo, a kada imamo sumnje u ostvarenje bilo čega, onda to stvara negativnu energiju. To čini da ono što zaista želimo, teško ostvarujemo jer ne vjerujemo da se može desiti.

Ako želite privući sve dobro u životu, vjerovanje u Zakon atrakcija je jedan od najvažnijih aspekata. Vjerujte, pa ćete dobiti ono u što vjerujete.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)

4 thoughts on “Ključ Zakona Atrakcije – energija koju šaljete uvijek se vraća

 • 18. veljače 2009. at 5:54 pm
  Permalink

  jos od malena kao da sam znao sve to,cak sam i praktikovao za neke sitnice ,kao vecina klinaca….ali kada sam se prvi put susreo sa tim u knjizi “iza ogledala” bilo mi je veoma cudno,veeeeoooommmaaaonda sam odgledao film “Tajna”…i sada kada razmisljam o tome nekako mi je kao da ne mogu da razumem sve to…ne znam tacno kakav je to osecaj….zasto????

 • 1. siječnja 2010. at 7:02 pm
  Permalink

  Svidza mise ova knjiga strasno,oduvjek sam bila pozitivna osoba,ali nisam puno toga primjenjivala u zivotu, tako da imam slicnog iskustva ove knjige.

 • 4. ožujka 2010. at 5:48 am
  Permalink

  dajte nam jos primera u primeni tajne… please…….vec pocinjem da svatam neke stvari al neznam kako u potpunosti da ih primenim…vec sam pokusavala nekad uspe a nekad nee….. k

 • 13. ožujka 2010. at 2:29 pm
  Permalink

  Imam utisak kao da me je sam svemir uputio na stazu “popularne psihologije”. Citao sam “Trece oko” i tamo se susreo sa tekstovima Zorana iz Zemuna. Veoma, veoma su me zainteresovali. Neki logicki nastavak te materije bila je knjiga “Moc podsvesti”, zatim DeMelov “Budjenje”. Potom su se redjale i druge: “Moc sadasnjeg trenutka” i “Nova zemlja” Ekarta Tolea, i napokon Osho. Upravo tim redom. A onda sam se, sa “Tajnom” vratio na pocetak, koji mi je nudila knjiga “Moc podsvesti”, koju onda nisam razumeo. Sa ovolikom “prezvakanom” materijom sve mi sada lakse.
  U stvari, da bi covek bio srecan u zivotu, nije mu potrebna nikakva tajna, samo mu je potrebna volja. Sreca ne zavisi od spoljnih okolnosti, vec je u pitanju moja odluka. Boli me glava, pa sta?… Nemam para, pa sta?… Pada kisa, pa nek pada… “Grozno vreme” nije razlog za grozno raspolozenje. Groznom vremenu veoma se raduju ulicni prodavci kisobrana, na primer. Za njih je grozno vreme samo prilika za pristojnu zaradu… Oni poseduju tajnu!
  Sve dok sam krivio druge u zivotu za svoje probleme, imao sam ih jos vise. Kada sam preuzeo odgovornost za svoju situaciju, sve se popravilo. “Covek je sam kovac svoje srece”.
  U Bibliji lepo pise: “Ne brinite sta ce te jesti i piti. Zna Bog da vama sve to treba. Nego istite najpre carstvo nebesko, a sve ovo ce vam se pridodati.” A znamo iz Biblije i to da je Carstvo nebesko u nama samima. I tu je kljuc tajne. Napravite dogovor sa sobom. Ne opirite se nicemu. Neka svaka misao bude pozitivna… Zivite u carstvu. A onda ispoljite i svoje zelje. I ne brinite se zbog njih. Ne hajite i ako se ne ispune. Mozdo tako i treba da bude…
  Kada sam se ja promenio, promenili su se i drugi. Veoma su se promenili – na bolje. Ni sam prosto ne mogu da verujem koliko…. Dogodilo se cudo!
  Skoro ceo zivot citam Bibliju. Ali tek sada se nalazim na pragu da je razumem. Sve sto nam “popularni psiholozi” govore, govorili su veliki ucitelji pre dve i vise hiljade godina. Svaka hristova rec je popularna psihologija: “Ko te udari po levom obrazu, okreni mu i desni”, “Ljubi neprijatelje svoje”, “Ko ima dace mu se, i ko nema uzece mu se i ono sto ima”, “Po veri vasoj neka vam bude”…
  Verujem u Tajnu. Na mene deluje, osecam je… Imam vlastita iskustva… Moje iskustvo sa tajnom je: “Istite najpre carstvo nebesko….” Trazite i dace vam se!
  Izvinjavam se na opsirnosti… M

Comments are closed.