Kako djeluje Zakon privlačenja?

horoscope guru

Pažljivo osmišljen, zakon privlačenja je tu da u potpunosti tranformiše vaš život. On deluje uvek, bez obzira na to da li smo toga svesni ili mu pridajemo važnost. Saznajte na koji način on utiče.

Svaki od ovih zakona je nezavistan, ali ipak djeluju zajedno u harmoniji kako bi vam obezbijedili harmoničan i plodonosan život. Ovi zakoni uvijek djeluju, mada mi toga uglavnom nismo svjesni ili im ne pridajemo važnost. Ključ je u osvješćivanju njihovog djelovanja i savladavanju njihovih pravila kako biste privukli i ostvarili život kakav želite.

Ovi zakoni se baziraju na principima koji postoje oduvijek, o kojima govore najveći naučnici, pisci i brojni drugi uspješni ljudi kroz vijekove.

Bob Proktor proučava Zakon privlačenja preko 40 godina i svaki zakon je pažljivo isplaniran i osmišljen kako biste transformisali svoj život. Ovo nije magična pilula koju ćete popiti da vam bude bolje. Na ovim zakonima treba da radite, da budete uključeni i da im se posvetite. Ali rezultati ne izostaju…

Zakon razmišljanja

Misterija je samo drugo ime za neznanje. Sve stvari su misteriozne kada ih ne razumijemo. Ali kada ih shvatimo, više nisu misteriozne. Napredak osobe u velikoj meri je određen ako vladate nad sopstvenim mentalnim stanjem, jer je um vladajuća sila u životu. Sve počinje u umu. Ne treba da brinete o promjeni onoga što je oko vas. Sve u vašem životu će početi da se mijenja kada preuzmete moć nad svojim umom.

Naučnici su dokazali da naše misli putuju 930.000 puta brže od našeg glasa. Nijedna druga sila na svijetu nije brža i jača od snage misli. Misli koje mislite proizvode događaje u vašem životu. Vaše tijelo je skup magnetske energije. Naše akcije daju reakcije, da bismo promijenili reakciju – moramo da promijenimo akciju. Misli koje stalno mislite određuju ono što će se dogoditi u vašem životu.

Mudrost Univerzuma

U životu prolazimo kroz vrlo jednostavne procese – siromaštvo i obilje nisu suprotne sile, to su dvije strane istog novčića. Postoji samo jedna moć koja se koristi na pogrešan ili pravilan način. Ne možemo da razmišljamo o obilju, a onda da brinemo o siromaštvu.

Ako želite da promijenite rezultate u svom životu, posvetite pažnju svom umu, svojim mislima. Jedini kutak Univerzuma koji možemo da poboljšamo je onaj u nama. To je sve.

Sve ono što se dešava oko nas je odraz onoga što je u nama. Vi birate svoje misli, a one kreiraju vaš život. Postoji zakon razmišljanja – ne sumnjajte u to.

Zakon ponude

Svo znanje koje postoji, koje je oduvijek postojalo i koje će postojati je 100 odsto prisutno na svim mjestima na planeti u isto vrijeme i dostupno je svima. Neko će reći da se pametniji nečemu dosete. Ali biti pametan nije odgovor. Biti efikasan je odgovor. Treba da shvatimo da sve znanje i umijeće dolazi iz jednog beskonačnog Izvora ponude. Ništa se ne uništava niti stvara. Mi živimo u svijetu stalne evolucije i promene. Mi doslovno živimo u okeanu pokreta, stvaramo slike u umu i kontrolišemo vibracije svog tijela, koje djeluju kao sila privlačenja.

Ako mislite na nedostatak, ograničenja, onda ćete to i privući. Univerzum vam može dati samo ono što ste mu poručili. A šta ste mu vi poručili zakonom razmišljanja? Ne postoje ograničenja niti nedostaci. Ono o čemu mislite to i privlačite. A privlačite iz jednog jedinog beskonačnog Izvora ponude.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)