7 magičnih darova

horoscope guru

Imamo jako puno dobrih alata kako našu svijest proširiti i kako naša uvjerenja transformirati u uvjerenja koja nas podupiru i vode prema našim snovima. Jedan od alata je i 7 magičnih darova. Ako ih budete upotrebljavali u svakodnevnoj praksi na dobrom ste putu ka obilju i bogatstvu svake vrste.

Prvi dar – Zahvalite

Hvala je potvrda da smo dobili poklon. Koliko god to “hvala” bilo banalno i površno ponekad ga je teško izustiti. Jedna jednostavna riječ, ali krije ogromnu snagu u svojoj vibraciji. Hvala je prvi dar koji dajete sebi i drugima, dajte ga obilato, ne štedite ga i sa vremenom ćete naučiti da ono bude stvarno iskreno. Ne treba to da bude odredjena osoba ili odredjena situacija, jednostavno recite hvala što ste živi.

Drugi dar – Pospremite

Svi imamo jako puno nepotrebnih stvari po kućama, puni ormari odjeće, a čini nam se da nemamo što obući, pune ladice kesica, vrećica, mašnica, šrafića, raznih djelića; podrumi su nam puni, garaže pune starih novina koje mislimo da ćemo nekad pročitati. Ali nećemo ih pročitati, jer nemamo vremena ni za ove tekuće. Isto kao što nećemo više nikad obući haljinu koju nismo obukle godinu dana. Nećemo popraviti staru mašinu, jer nemamo vremena a došao je i novi model. Upravo ste opet stigli iz trgovine sa novim revijama, sa novim celofanom, sa još nekom stvarčicom. Napravite čistku, izbacite stare stvari iz ormara, ćoškova, kupatila, sve što je nepotrebno. Dajte nekome kome će dobro doći…kako kažu, “nekome smeće, nekome blago”… Ili, dajte u reciklažu. Napravite prostor za ljepše, za bolje, naprednije. Ako vam se ne svidjaju one zavjese na prozorima, nove zavjese ne mogu doći dok stare vise na prozorima. Skinite zavjese dolje i onda će doći nove zavjese. Iako sad kažete da nemate para, ja vam garantiram, ako skinete te zavjese da će doći pare i zavjese. Napravite da teče nova, svježa energija.

I isto tako, napravite čistku u vašim mislima. I tamo treba da prostruji nova energija. Ali to je sve povezano, jer najprije dolazi misao, pa akcija, pa rezultat.

Treći dar – Dajte unaprijed

Možda se sad pitate, kakvi su to darovi, kada se stalno nešto mora davati. Ali kad dajete unaprijed… svoje talente, svoje vrijeme, svoj novac, dajete ih dalje, bezuslovno, od srca, jer to želite i jer to imate da date.

Četvti dar – Darujte sebi

Najprije dajte sebi, jer ne možete dati nešto što nemate, ne u džepu, nego u sebi. Ne možete dati ni ljubav, ni vrijeme, ni znanje niti bilo što drugo, ako to isto nemate u sebi. Ne možete pomoći nikome, ni vlastitom djetetu, ma koliko se trudili, ako ste prazni. Kada osjećamo prazninu, onda pokušavamo da je popunimo nečim. Onda pretjerujemo s radom, s naporom, trudimo se, žrtvujemo se, a žrtva nikada nije dobra, ni za žrtvu ni za onog za koga se žrtvujemo. Prije ili kasnije će puknuti. Zato, dajte prvo sebi, ljubav i sve ono što vas veseli i onda ćete davati obilato i drugima.

Peti dar – Odustanite

Ovo i ne izgleda kao dar, ali u sebi nosi velike darove. Recimo da čeznemo za ljubavlju svog života, a istovremeno kritiziramo druge ili smo im zavidni. Ili, želimo financijsku slobodu, a kritiziramo vladu, poslodavca i sve oko sebe. Treba se odvići, odustati od navika koje nas sputavaju u napretku. To nije baš lako. To je kao neka vrsta manipulacije kad mislimo da nekome nešto pomažemo, kad mu ukazujemo na greške, kad govorimo o tome kako treba ili ne treba. To je samo unutrašnji poriv, odbrana od onoga što nama fali, od onoga što nemamo, ono što bi mi željeli imati. Zbog toga se na takav način izražavamo. Prema tome, odviknite se od loših navika.

Šesti dar – Uložite

Što bi se to moglo uložiti? Energiju, što drugo! Vjerovatno osjećate da je u vama nešto veće što hoće da se izrazi – ne biste bili ovdje da nije tako. Ono hoće da se izrazi u bolje, naprednije, prosperitetnije, slobodnije. Život se kroz vas ispoljava, diše kroz vas. Ne možete napraviti niti jedan jedini dah, po vašoj volji, niti jedan jedini otkucaj srca … taj život hoće da se izrazi kroz vas u vama kao vi. Ali svi mi još uvijek radimo po starom! Ista svakodnevnica, isti prostor, iste okolnosti i onda to novo, to veće, to bolje, ne zna kako da dodje, ne može ući u taj skučeni prostor. Jedna usporedba sa prirodom: zamislite si hrast, veliki, krasni stoljetni hrast. Taj ogromni hrast je bio u žiru koji je veličine nokta na palcu. Taj žir nije mogao ni da pretpostavi u kakav hrast može da se razvije, na kraju krajeva, nije se žir ni razvio u hrast. U žiru je bila ideja o hrastu! Žir je morao da se raspukne, morao je prestati biti žir, nije nestao, transformirao se u novi oblik energije, novi oblik života. Ali da taj žir nije dobio energiju zemlje, zraka, vode, da je ostao u džepu, nikada ne bi postao hrast.
Tako i vaš bolji, sretniji, zdraviji život ne može da se obistini ako u sebi ne napravite transformaciju energije iz vaših prošlih uvjerenja koja vam više ne služe u nova koja brže i bolje cirkuliraju energiju.

Obično kad se nadjemo u okolnostima kad ne znamo šta i kako, kad vidimo druge kojima ide bolje, počnemo sebe da kritiziramo, sabotiramo, da si govorimo da smo glupi i da ne zaslužujemo sve to.. onda pokušavamo da se poboljšamo, da budemo bolji, ljepši, ljubazniji, ali to je manipulacija, makar i sa najboljom namjerom, jer to nismo mi. To je nešto što pokušavamo da stavimo na sebe. Kao kad bismo na žir stavljali lišće hrasta, on još uvijek nije hrast – on mora da se raspukne. Ti osjećaji u nama, da nismo vrijedni, da ne zaslužujemo, da ne znamo ili ne možemo, ti osjećaji moraju da puknu. Kako? Moramo ih najprije prihvatiti, na svjetlo dana ih iznijeti i pogledati sa svih strana. Onda, reći, dosta, hvala, do sada si mi trebao, ali od sada transformiram te osjećaje u zahvalnost

Sedmi dar – Oprostite

Ovo je najjači i najmoćniji dar. Oprostiti znači osloboditi energiju koja je vezana za dugove. Često čujemo “to mi duguješ”, ili “duguju mi”, država, roditelji, partner, djeca, društvo.. Radi se o psihičkom dugu. Ali, pošto je sve najprije misao, pa tek onda stvar, dogadjaj, osoba, situacija, tako se i ti psihički dugovi u pojavnom svijetu izražavaju kao manjak razumijevanja, manjak ljubavi u odnosima, manjak zdravlja, manjak novca, slobode… Ti dugovi se izražavaju kao energija koja ne cirkulira, koja je zaključana, blokirana..

Zapitajte se u kojim segmentima držite sebe ili druge u dugu, i počnite cirkulirati tako što otpuštate, opraštate, oslobadjate energiju. Kada opraštamo, opraštamo sebi, nikome drugome mi ne možemo oprostiti, nego sebi, jer je sve u nama. Niti možemo niti smijemo utjecati na druge, samo na sebe. Sebe oslobadjamo opraštanjem i kad se ta nevjerovatna količina energije oslobodi, onda se ona poveže sa energijom prvog dara, energijom Hvala. Tada je hvala u svojoj punoj moći, tada je oproštaj u svojoj punoj moći i tada smo u Vortexu.

Izvor: Snježana Ristić – YT kanal

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)