3 tajne “Tajne”

horoscope guru

Puno se toga izdešavalo u posljednjih nekoliko godina oko Zakona privlačnosti, kao što ilustrira i sam hit-film i knjiga, Tajna. Tajna je nadahnula jako puno ljudi ali i prouzrokovala mnogo frustracija. Mnogi su prepoznali mogućnosti za sebe i za bolji život, ali nakon primjene lekcija iz filma, zapitali se nije li to, ipak, bila samo jedna obična napuhana bajka.

Ne, to nije bajka. Samo je data informacija nepotpuna. Nikakav program niti vodič ne može pomoći baš svakom pojedincu u pružanju svih informacija i iskustava koja su potrebna kako bi se načinio preokret u njihovim životima. Ponekad je dovoljno samo to da se prave stvari dese u pravo vrijeme i preokret je tu, bilo spiritualni, fizički ili finansijski. Tajna je, dakle, u nenaprezanju i nepretjerivanju ni u čemu, a ono što je najbitnije je da se uvijek osjećamo dobro,

Postoje tri velika polazišta postavljanja temelja za praktikovanje tajni Tajne na dnevnoj bazi:

Tajna Tajne 1.

Nastoj biti u sadašnjosti – To je najvredniji alat koji nas vodi do našeg unutrašnjeg genija, a njega svi imamo. Naš unutrašnji genije se razlikuje od genija drugih ljudi. Svi mi imamo jedinstven i moćan skup talenata koje možemo uspješno iskoristiti. Kad živimo u sadašnjosti, umjesto što tumaramo po prošlosti ili razmišljamo o budućnosti, onda otvaramo mogućnosti da nam se dese stvari na koje nikada nismo ni pomislili.

Naši odnosi postaju bolji i jasniji, vidimo financijske mogućnosti, i imamo veći osjećaj mira – i to besplatno! Što više vježbamo ovu sposobnost življenje u sadašnjosti, to sposobniji postajemo i više postižemo. Možemo je prakticirati u bilo koje vrijeme i to će povečati našu učinkovitost i ono što radimo.

Tajna Tajna 2.

Uredite svoj dom – možda ovo zvuči kao kliše ili pak pedantski. Medjutim, kao što je spomenuto u Tajni u dijelu o Feng shui, naša okolina jako puno utice na nas i na ono kako živimo naše živote. Ja sam veliki zagovornik za čišćenje našeg stambenog prostora, oslobadjajući se time nereda i mijenjajući stare navike nagomilavanja za nove bolje, čišće i jasnije. Jako puno frustracija u našoj svakodnevnici je prouzrokovano neuredjenom okolinom. Kako ćemo se vinuti u visinu, ako smo previše zatrpani teretom našeg nefunkcionirajućeg doma?

Dobra vijest je da je čišćenje kuće lako i jednostavno. Imajte na umu da se ovdje ne radi o preuredjenju doma, popravkama i dizajnu interijera. To može doći nakon čišćenja, a ono je najvažnija stvar koju možemo učiniti. Kada ste spremni za čišćenje kuće, onda se potpuno posvetite tome. To će vam uzeti manje vremena nego što mislite. Koncentrirajte se na ono što zaista trebate i odbacite sve nepotrebne stvari. Zapamtite, ako se riješite nečega što vam je, ipak, potrebno, to uvijek možete kupiti ponovo.

Tajna Tajne 3.

Napravite plan koji ćete slijediti – Ovo opet nije ništa interesantno.Ali, ako pogledamo koliko toga moramo da uradimo i još ne poduzimamo nikakve mjere kako bi to uradili, planiranje je najbolji nacin oslobadjanja energije kako bismo se pomjerali u pravcu koji želimo. To nam pomaže da održimo fokus na pozitivnim stvarima kada znamo da se stvari u našim životima dobro rasporedjuju. Ako je taj raspored kaotican onda nemamo dovoljno energije za dosljedno preuzimanje odgovornosti, previše naših razmišljanja je usmjereno ka rješavanju “hitnih” slucajeva, a to je znak neorganiziranosti.

Jedan od ključeva uspjeha je kategoriziranje dnevnih zadataka po grupama. Uključite sve svoje odgovornosti u ove kategorije. Ništa ne izuzimajte. Posao, dom, djeca, suprug/a, prijatelji, proširene obitelji, osobni napredak, pisanje, itd. To sve spada u domen kategorija. Onda isplanirajte dan, napravite dnevni plan. Kada znamo šta moramo učiniti onda imamo mir i osjećaj upravljanja životom. Posvetite se samo jednom zadatku u jednom trenutku i ne pokušavajte raditi 15 stvari odjednom. To će vam omogućiti da živite u sadašnjosti, vaš će rad biti kvalitetan i učinkovit. Isto tako bit ćete sretniji i naravno, pozitivniji, a to Vam pomaže da sami Zakon Privlačnosti primjenjujete na lakši način. To više nije napor i borba i tek tada osjećamo pravu moć ovoga zakona. Slobodni prevod teksta Izabele Santorini

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)

3 thoughts on “3 tajne “Tajne”

 • 26. lipnja 2009. at 9:39 am
  Permalink

  istina je ovo

 • 26. listopada 2009. at 5:03 am
  Permalink

  Istina je naravno, takodje je jako bitno i ciscenje mentalnog ormana, ali mislim da je i samo saznanje da se treba to uraditi velik korak napred.

 • 3. prosinca 2009. at 7:21 am
  Permalink

  uz zelju sam

Comments are closed.