Meditacije za primanje prosperiteta

horoscope guru

Zamislite da ste savršeni i imate slobodu da radite što želite i kad želite. Prihvatite ideju da zaslužujete biti bogati. Budite zahvalni na svemu što imate i zamislite da se to povećava. Sve što dobivate prihvatite sa zahvalnošću. Napravite u životu prostora za nove stvari, počistite sve staro i govorite si: “Ja čistim svoj um!” Zamislite da plaćate svoje račune s ljubavlju i radošću i usmjeravate kanal obilja prema sebi.

1.Blagoslovite tuđe bogatstvo. Prihvatite komplimente.

2. Zamislite da stojite na obali mora i gledate nepregledni ocean prepun obilja dostupnog vama. Pokušajte zamisliti što držite u rukama… cjevovod povezan s oceanom obilja.

3. Raširite svoje ruke i recite: “Spremna sam prihvatiti sve dobro što mi dolazi iz svemira. Spremna sam prihvatiti nove načine zarade. Sada prihvaćam novac iz poznatih i nepoznatih izvora. Nisam ograničena jer prihvaćam sve što mi dolazi iz nepreglednog izvora na neograničen način.”

4. Uživajte zamišljajući se u otmjenim kućama, prodavaonicama, bankama, izložbama, jahtama, shvatite to kao dio vašeg obilja, budite sretni jer ste živi, zdravi, kreativni, jer imate prijatelje, jer se radujete životu, recite: “Ja zaslužujem najbolje i prihvaćam ga sada!”

Meditacija za više novca i uspjeha

Sjednite udobno. Prekrižite noge, stavite svoje otvorene dlanove na koljena. Opustite tijelo. Oslobodite se svih napetosti i zatvorite oči. Samo se opustite. U potpunosti se opustite. Koncentrirajte se na svoj dah. Polako i duboko udahnite, pa izdahnite. Udahnite i izdahnite. Ponovite to nekoliko puta. Osjetite svoj dah kako vam prolazi tijelom.

Nemojte misliti na ništa. Usredotočite se na svoju energiju. Energiju koja je u vama. Osjetite energiju, čistoću svojih misli, svoju moć. Osjetite ljubav koja vas okružuje. Otiđite u svoje srce, osjetite ljubav, ispunite prostor vašeg srca ljubavlju. Osjetite kako ljubav jača sve više i više.
Osjetite energiju koju vaše srce želi.

Pitajte vaše srce. Što je to što vaše srce želi? Za čime vaše srce toliko žudi?Kakav je osjećaj? Što uistinu ono želi? Kada dobijete odgovor, osjetite to.Ako je želja vašeg srca više uspjeha, sigurnosti i novca, osjetite emocije koje se javljaju.

Polako spustite noge na zemlju. Osjetite stopala. Polako dišite i osjetite mir i opustite se. Polako udahnite i izdahnite. Centrirajte energiju u stopalima, polako spuštajte energiju u obliku korjenja dolje u zemlju. Zamislite da iz vaših stopala izlazi korjenje duboko u zemlju. Potom zamislite da crpite energiju iz zemlje koja polako prolazi niz vaše noge do želudca.
Polako dišite. Udahnite i izdahnite. Zatim zamislite da vam energija ulazi kroz tjeme.
Prolazi vašom glavom, grlom, plućima i spaja sa energijom zemlje u području zeludca.
Osjetite moć, prirodnu silu te energije. Snagu te energije.

Kada se dvije energije spoje recite: Ja zaslužujem novac i uspjeh. Zaslužujem sve najbolje kako bi pomogla sebi i drugima.
Polako dišite još nekoliko minuta i osjetite emocije kao da već imate sve što želite.
Ostanite u tom stanju koliko vam odgovara.

Vrijeme je da se vratite u tijelo, u sadašnjost. Polako počnite pomicati prste na rukama i nogama, pomičite vrat i glavu. Otvorite oči. Osjećat ćete se svježe, obnovljeno i puni energije. Otvorite oči. Vi ste su-stvaratelj svog života!

 

Novac – to ste vi

Poboljšajte financijsku situaciju – vježba:

1. korak: Pregledajte stanje na svom računu i ispišite sve prihode i rashode, stavku po stavku. Često od korisnika i prijatelja čujem da imaju problem suočavanja s bankovnim računom, jednostavno ga se boje. Priznajte si taj strah, dopustite sebi da ga potpuno proživite i pustite da se raspline. Suočite se s računom neki drugi dan, ali nipošto nemojte odustati jer to je bijeg od samih sebe. Ne opravdavajte se da nemate vremena i slično, to su varke vašeg uvjetovanog uma.

2. korak: Udahnite, napravili ste važan korak, pohvalite se. Suočite se sa svojim financijskim stanjem. Pratite misli koje vam dolaze i zapište sve što vam padne na pamet.Nemojte se cenzurirati držeći da neke misli nisu važne. Sve su važne jer su vaše. Zapišite ih ma kako vam se čudne ili banalne činile.

3. korak: Otiđite u banku, podignite nešto novca (u manjim i većim novčanicama, ali jedna mora biti velika novčanica – od 200, 500 ili 1000 kuna). Osigurajte si trenutak mira i pustite opuštajuću glazbu. Udobno se smjestite, uzmite novčanice i ponavljajte u sebi ili naglas, kako vam odgovara: Ova novčanica je moja energija. Novac to sam ja. Ovu sam novčanicu sam/sama stvorio/la. Novac je moja odgovornost. I dok ponavljate te riječi, pratite što se događa u tijelu. Zapišite misli koje vam dolaze. Uzmite najveću novčanicu, pratite tijek misli i zapišite ih u bilježnicu. Pratite i osjećaje u tijelu. Isti postupak ponovite s manjom novčanicom. Plačite ako vam se plače, dopustite da vas preplave emocije, osjetite ih u potpunosti i promatrajte kako iščezavaju.

4. korak: Prošetajte, odspavajte ili otiđite na neku tjelesnu aktivnost i dopustite si predah. Bitno je da u tom procesu duboko dišete na nos ili usta. Nakon nekoliko dana pročitajte što se zapisali.

“Mislite li da možete ili mislite da ne možete – u pravu ste!” – Henry Ford

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)