Meditacija vrijedna milion

horoscope guru

Ova meditacija se može koristiti za privlačenje bilo čega što želite ili samo poboljšanje finansijske situacije izvan okvira onog što ste mislili da je moguće. Ako ste i vi od onih ljudi koji se pitaju zašto ne mogu da manifestuju više novca kako bi si priuštili stvari koje žele, onda čitajte dalje. Ovaj članak vam možda može pomoći.

Cijela meditacija treba da traje najmanje 15 minuta i da se obavlja svaki dan ako se žele postići željeni rezultati u privlačenu prosperiteta.

Započnite opuštanjem svakog mišića u cijelom tijelu. Zamislite toplu, iscjeljujuću energiju i svjetlost kako vas miluje i ulazi u svaku stanicu unutar vas .

Kad ste duboko opušteni, ponavljajte glas ” ahhhhhhhh” naglas , ili u sebi . To je isti glas kao kod nekog velikog otkrovenja ili kad gledate veličanstven zalazak sunca. Neka ovaj glas izlazi bez napora, oslobađajući i opuštajući vaše biće duboko unutra.
Neka zvuk izlazi nježno i prirodno iz pluća i glasne žice . Nemojte ga prisiljavati. Neka vas što dublje opusti.

Zatim zamislite zlatnu tekuću svjetlost koja izvire iz dna vaše kičme, prolazi kroz srce, i poput tuša izbija na vrhu glave.
Izlazeći na kruni glave , ovo tekuće svjetlo pada u kaskadama i prelijeva cijelo vaše tijelo. Tako postajete fontana energije i kupate se u zlatnoj pulsirajućoj dobroti.

Sa svakim udisajem, energija teče od kičme do vrha glave. Sa svakim izdisajem energija se izliva sa krune glave i u kaskadama pada preko cijelog tijela, natapajući kožu, mišiće, kosti i ćelije svojom toplom zlatnom iscjeljujućom energijom.

Nakon 7 minuta kupanja u zlatnim tušu , preostalo vrijeme zamišljajte stotine miliona dolara (ili drugih valuta, u novčanicama od 100) kako plutaju iz oblaka iznad vas, padaju po cijelom vašem susjedstvu, ulaze vam u kuću, ispunjavaju cijelu vašu sobu!
Vizualizirajte kako plivate u novcu, dodirujte milione oko sebe! Pogledajte kroz prozor i vidite kako su svi uzbuđeni i zaneseni. Kiša novaca je u svim domovima!  Tu je i više nego dovoljno za sve.

Dozvolite si da iskusite ovo izobilje, osjetite da imate više novca nego što ste ikada mogli i poželjeti. Doživite osjećaj radosti, sigurnosti i uzbuđenja koje vam taj novac donosi.
Dozvolite ovom osećaju beskrajnog obilja da utone u srž srca, uma i duše! Znajte da ste Božje Biće i da to zaslužujete!
Kao i u svim drugim tehnikama manifestacije, imajte na umu da su iskrene emocije – stvarno OSJEĆANJE radosti i uzbuđenja – najbolji način za privlačenje željenih rezultata.

Što više možete opustiti svoje tijelo u toku meditacije, lakše ćete doživjeti osjećaj blagostanja , i zapravo privući više sredstava na vaš bankovni račun . Osjećaj blagostanja također znači oslobadjanje od straha od siromaštva i neuspjeha.
Ovaj strah se rastvara kad ste u svom srcu uvjereni da će Svemir uvijek da se brine za vas. Ovaj osjećaj duboke dovoljnosti dolazi kada shvatite da ste Božje Biće i da svaka ćelija u vašem tijelu vibrira na istoj frekvenciji sa obiljem univerzuma!
Kako bi u potpunosti maksimizirati snagu ove meditacije, postavite jaku namjeru da održite osjećaj i vibraciju izobilja tokom cijelog dana . Kupanje u osjećaju izobilja cijelo vrijeme divan je osjećaj, i nastojte da svjesno usmjerite energiju na te osjećaje kad god vam um odluta natrag na razmišljanje o siromaštvu.

Onog trenutka kad se strah pojavi, dišite kroz njega, i odmah se vratite svojoj 100 % dostatnosti i obilju! Počnite hodati, govoriti i djelovati kao da ste već postigli krajnji cilj koji ste i željeli da se ostvari.
Ovo je vježba vjerovanja u inteligentni Univerzum, u sebe i prirodni proces ostvarenja. Dakle, dajte si vremena i budite strpljivi sa sobom. Naučićete kroz vježbu.

Godinama je Meditacija vrijedna milion bila omiljena ljudima koji teže finansijskoj slobodi i blagostanju. Svi žele iskusiti da budu besramno bogati i slobodni da rade šta god požele. Ako imate ograničavajuća uvjerenja koja vas blokiraju, ili neki glas u glavi koji govori da ovakva vrsta izobilja nije u redu, možda ćete prvo morati identificirati i izliječiti tog sabotera u vama.
Promjene počinju na jednom dubljem nivou, a ova meditacija je transformacija na nivou stanice, koja će gotovo bez napora magnetizovati više obilja u svoj život.

izvor: zakonprivlacnosti.com

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)