Tibetanski test ličnosti koji ispunjava želje

horoscope guru

Kratak i zabavan, ovo je jedan od testova za koji tvrde da potiče sa Tibeta a mnogi veruju da ga je sastavio sam Dalaj Lama. Bilo da je to istinito ili ne, sigurno ćete se zabaviti, a mnogi tvrde da im se i želja ispunila.

Posle samo tri pitanja odgovori bi mogli veoma da vas iznenade. Ne postoje tačni i netačni odgovori, reč je samo o zabavnom upitniku koji će vam otkriti kakva ste osoba, i koji su vaši pravi prioriteti, iako tako možda i ne mislite. Ali pre rešavanja testa zamislite neku konkretnu želju.

Budimo pošteni, i ne varajmo pri odgovaranju. Um je kao padobran, najbolje funkcioniše kad je otvoren. Ovo je zabava, ali ipak treba da se dovoljno posvetimo i pažljivo odgovaramo. Tibetanski test ličnosti ima samo tri pitanja, ne žurite, ne idite unapred, kao ni unazad.

Uzmite olovku i papir i zabeležite svoje odgovore. Inače, prva stvar koja nam padne na pamet obično je naš najbolji odgovor.

Zamislite želju.

Test

Kada odgovorite na ova tri pitanja zapišite omiljeni dan i omiljeni broj na kraju papira.

1. Poređajte sledećih pet životinja po redu od najdraže do najmanje drage.

KRAVA, TIGAR OVCA, KONJ, PRASE.

2. Napišite po jednu reč koja opisuje sledeće.

PAS, MAČKA, MIŠ, KAFA, MORE

3. Sjetite se nekoga ko vas poznaje i važan vam je, i koga možete povezati s jednom od sljedećih boja. Ne ponavljajte dvaput isti odgovor. Svakoj boji dodajte samo jednu osobu.

ŽUTA, NARANČASTA, CRVENA, BIJELA, ZELENA

“ODGOVORI (otvoriti nakon što ste odgovorili na pitanja)”

Ovako se opisuju prioriteti u životu:

  • krava označava karijeru,
  • tigar ponos,
  • ovca ljubav,
  • konj porodicu, a
  • prase novac.

Vaš opis psa označava vas, opis mačke vašeg partnera, opis miša je opis vaših neprijatelja.

Vaš opis kafe označava to kakav je vaš doživljaj ljubavnog života, dok opis mora prikazuje način vašeg življenja.

Žuta: neko koga nikad nećeš zaboravite.

Narandžasta: neko koga smatrate pravim prijateljem.

Crvena: neko koga stvarno volite.

Bela: vaša srodna duša.

Zelena: osoba koju ćete pamtiti do kraja života.

Test je zanimljiv i sigurno će vas razonoditi, pa njegovi autori kažu da ih treba podeliti sa onoliko osoba koliko ste omiljeni broj napisali, a želja će biti ispunjena na onaj dan koji ste naveli odmah posle omiljenog broja.

Izvor: Atma.hr

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)