[Testovi samootkrića] 1. Veče sa filharmonijom

horoscope guru

Donosimo seriju psiholoških igara osmišljenih za otkrivanje emotivnih crta i karekteristika ponašanja osobe, opšte prihvačen termin za tumačenje skrivenih značenja ljudskog ponašanja i ljudskih reakcija u različitim situacijama.
Cilj ove igre je da bude zabavna, jer ko je , uopšte, zainteresovan da igra igru koja to nije?

Uputstvo za igranje ove igre:

  • 1. izgovorite prvo ono što vam padne na pamet
  • 2. ne pokušavajte da predvidite odgovore
  • 3. ne obmanjujte sami sebe
  • 4. nemojte čitati unapred  odgovore
  • 5. budite otvoreni

1. TEST – Veče sa filharmonijom

Ima nečeg magičnog u koncertu sa filharmonijom – osećaj iščekivanja i istinitog uživanja. Zamislite da ste u prilici da zauzmete mesto jednog od muzičara, da imate šansu koja je jednom u životu ukazuje da svirate najbolje što možete jedno veče u filharmoniji.
Kad biste mogli da se pridružite orkestru, koji bi ste instrument izabrali da svrate:

1. violinu 
2.kontrabas
3.trubu
4.flautu

Odgovori su ispod … ne čitajte unaprijed odgovore!

TEST 1: Veče sa filharmonijom – REŠENJE:

Muzički instrumenti simbolizuju predstavnike suprotnog pola. Spoj vas i vašeg muzičkog instrumenta ukazuje na to kako vi gledate na stvaranje muzike ljubavi. Instrument koji ste izabrali daje vam uvid u ono što vi smatrate vašom najvažnijom tehnokom vođenja ljubavi.

1. Violina – je instrument koji zahteva nežne dodire vrhovima prstiju i delikatne pokrete gudala da bi se proizvela muzikana zategnutim strunama. Vi verujete da posedujete izuzetnu sposobnost i osećaj da otkrijete i poigrate se najosetljivijim crtama vašeg patnera. Način na koji vi stvarat muziku kombinujući već dobro poznate note predstavlja pravi doživljaj. Violina – najvažniji instrument – osobe koje ga biraju smatraju za sebe da su “naj” odnosno da im prirodna pripada prvo mesto.

2. Kontrabas – Moćan je osećaj stati iza tako velikog instrumenta kakav je kontrabas. Taj osećaj moći pojačava se kad kontrabas, tako jak i glasan instrument, počne da jeca. Vaša tajna u ljubavi je sposovnost da privolite patnera na ono što je vama po volji, preuzmete potpunu kontrolu i ponesete ga ka zadovoljstvima koje nije mogao ni zamisliti. Vi jednostavno nikad ne tražite odobrenje, ali baš ta dominacija je osobina koja vas čini neodoljivim. Kontrabas – i pored svoje ogromne veličine stoji u pozadini . osobama koje ga biraju je potrebna zaštita i kriju se iza svog instrumenta.

3. Truba – Da ne okolišimo – vaša usta su vaše najjače oružje. Bilo da šapućete ljubavne reči na uvce partnera ili da više usne blago istražuju to uvce, vi jednostavno imate sve osobine verbaliste.Truba – retko izlazi u prvi plan ,ali kad se to desi – čuje se  zvuk osobe koje biraju trubu osećaju nezadovoljstvo svojim položajem , htele bi da se pobune …

4. Flauta – Potrebno je neverovatno strpljenje i puno znanja da se savlada instrument kao što je flauta. Vi pokazujete tu vrstu strpljenja kada želite nekoga da osvojite. Vaša upornost, rešenost i snaga upravo su oružje obara sa nogu vešeg patnera. Patner se često iznenadi kada ono što je on/ona mislila da će biti kratka arija preko noći postane opera u bezbroj činova. Flauta – instrument koji nije za orkestar , bolje se čuje kad je sam, osobe koje ga biraju su usamljenici.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)