Test – Izaberite jednog slona sa slike i saznate kakav dar ste dobili rođenjem!

horoscope guru

 

Test ličnosti otkriva koji ste dar dobili na rođenju, izaberite  jednog slona sa slike i saznajte koji je vaš skriveni talenat!

Poznato je da svako od nas na rođenju dobiva određene urođene moći i talente, a koliko ćemo ih iskoristiti ovisi od našeg truda i posvećenosti njihovom razvoju. Važno je da osvijestimo da svatko od nas u sebi ima poseban skriveni talenat, a onda ga pronaći, probuditi i iskoristiti na najbolji mogući način.

Ovaj zanimljiv test sa slonovima na osnovu vaše percepcije otkriva koji su vaši urođeni talenti. Izaberite jednog slona sa slike i pročitajte što govori o vašim sposobnostima i darovima koje ste dobili na rođenju:

Slon 1 – Vaši darovi koje ste dobili na rođenju su empatija, ljubaznost i srce puno ljubavi. Znate kako utješiti druge ljude, pružite im podršku i pokažete im da još uvijek postoji netko kome je stalo do njih. Ovo su osobe koje su često omiljeni prijatelji, a od posla im najviše odgovaraju struke poput bavljenja humanitarnim radom ili kao medicinski radnik. Vaš dar koji ste dobili svakako je ljubav koju širite, ona vas održava, potiče da rastete, i zbog toga je nikada nemoje sputavati. Ne dopustite da toksično okruženje ograniči vaše divno i toplo srce.

Slon 2 – Odlučnost i svrsishodnost su vaše snage. Možete postići što god želite, jer imate snažnu volju i aktivnu prirodu. Ako donesete odluku, poduzimate akciju i ne odustajete od postizanja svog cilja. Vi ste osoba koja će zaista ostvariti svoje snove zahvaljujući navedenim darovima. Za vas neuspjeh ne psotoji, vi ustajete, dižete se iz pepela i razvijate se kao feniks. Znate kako se izdignuti kada doživite poraz, i nikada ne odustajete pred preprekama. Za vas su one samo jedan izazov u nizu koji će vas učiniti snažnijim.

Slon 3 – Psihička snaga. Imate magične urođene sposobnosti, a vaš najveći dar koji ste dobili na rođenju jeste snažna intuicija. Kako razvijate svoj dar, možete naučiti vladati okolnostima, odnosima, a možda i ljudima. Imate izoštreno šesto čulo koje vam pomaže da donesete dobre odluke i ne skrenete sa puta, ali morate ga stalno jačati i razvijati. Kod ovih osoba unutrašnji glas je zvijezda vodilja. Ukoliko još uvijek kod sebe ne vidite do te mjere razvijenu intuiciju, pokušajte je potaknuti i iskoristite za samoostvarenje.

Slon 4 – Znate kako povećati svoj materijalni status. Vaši urođeni darovi su vještina upravljanja i osjećaj za financijsku stabilnost i obilje. Imate brz um, dobru reakciju, znate kako riskirati i pobijediti. Ako ste izabrali ovog slona, imate liderske sklonosti i možete se posvetiti razvoju svog biznisa, ili osmisliti neke ideje i načine da zaradite i umnožite novac. Imate smisao za to! Kako biste iskoristili tu svoju sposobnost, potrebno je da izađete iz zone komfora.

Izvor: Sensa

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)