Što prvo vidite na slici? – Što nas to sprječava da ostvarimo ljubav kakvu želimo?

horoscope guru
IZVOR: FOTO: PINTEREST/PRINTSCREEN

Postoji mnogo uzroka zašto se u ljubavi baš sve ne odvija onako kako smo zamislili, a jedan od najvećih blokada u ljubavi je strah.
Ovaj test s optičkom iluzijom otkriva kakvu percepciju imate kada je riječ o ljubavi i vezama, ali i da li vas određeni strah blokira da ispunite ljubav kakvu zaslužujete.
Test je vrlo jednostavan, potrebno je samo odgovoriti što prvo vidite na ovoj slici.

Rješenja:
1. Lice muškarca
Ako ste prvo vidjeli lice muškarca, onda je vaš najveći strah prilikom stupanja u vezu neizvjesnost.
Lako se plašimo onoga što nam je nepoznato, a ljubav je po svojoj prirodi promjenljiva i nepoznata. Vi ste osoba koja u životu voli sve znati unaprijed i potrebna vam je apsolutna kontrola nad svim stvarima, ali u ljubavi to se teško postiže.
Svi se bojimo nepoznatog, ali ako se s time ne suočimo, izgubit ćemo priliku da istinski iskusimo sve što nam život nudi!

2. Žena s knjigom
Ako ste prvo primijetili ženu s knjigom, onda je vaš najveći strah kada je ljubav u pitanju gubitak sebe u drugoj osobi.
Volite ideju zaljubljivanja, povezivanja s osobom koja vam se sviđa i s kojom se u potpunosti razumijete. Ali vi se toga bojite, jer kad se zaljubite, zaista se ludo se zaljubite! Nekada ste se osjećali izgubljeno u vezi i izgubljeno u voljenoj osobi i ne želite da se ovo ponovi.
Imajte na umu da se toga mnogi ljudi boje jer su mnogi od nas to iskusili! Srećom, kako sazrijevamo i prelazimo iz jedne veze u drugu, učimo i razvijamo se. Sa zrelošću i iskustvom najčešće imamo veće samopoštovanje i prilično ga teško gubimo. Pored toga, osoba koja je vrijedna vaše ljubavi željet će da vas vidi kako blistate, a ne da se skrivate u njenoj sjeni.

3. Čovjek s kapuljačom
Ako ste prvi put vidjeli osobu s kapuljačom, onda je vaš najveći strah u ljubavi da druga strana ne uvidi vaše mane.
Bojite se da u vezi nećete moći sakriti ono što na sebi ne volite.
Kada uspostavite zdrav odnos s drugom osobom, ne možete sakriti tko ste zapravo. Naravno, osoba koju volite vidjet će i vašu ne baš ugodnu stranu, ali ako vas voli iskreno, voljet će i vaše dobre osobine i loše u vama, i dalje će vas voljeti i prihvatiti! Ali će vas potaknuti i da postanete najbolja verzija sebe.

4. Žena u daljini
Ako ste vidjeli ženu u daljini kada ste prvi put pogledali ovu sliku, onda je vaš najveći strah da nikada nećete pronaći pravu ljubav za sebe.
Vaš strah uzrokovan je nepovoljnim iskustvima iz prošlosti. Neke emotivne rane je teško zaliječiti, ali uz određene tehnike i vježbanje svijesti, bit će vam jasno kako da promijenite ovo unutrašnje stanje.
Istina je, ako želite ljubav, imat ćete ljubav! Postupajte s cijelim svijetom otvorenog srca s puno ljubavi i sve će biti u redu sa vašim životom!

Izvor: Lovesensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)