Odaberite kristal koji Vam se sviđa – on će Vam reći sve o Vašoj budućnosti!

horoscope guru

Pogledajte 4 kristala i odaberite onaj koji vam se najviše sviđa. Kristal koji odaberete otkrit će vam kako možete poboljšati svoju budućnost.

Kristal 1
Došlo je vrijeme za kretanje, vrijeme za preraspodjelu energije dok se stvara novi pothvat. Novac je tek razmjena energije, stoga pokušajte ne brinuti o financijskoj strani. Za vas kažu da možete ostvariti sve moguće, a ograničeni ste samo svojim snovima i maštom. Ovo je dobar trenutak za razmišljanje o promjeni karijere ili posla. Vrijeme je da vidite sve mogućnosti oko sebe. Svemir vam je pokazao neke prilike, ali još ih niste sve primijetili.

Kristal 2
Kako se kaže – “Tko ne riskira, ne profitira”. Vjerujte u nepoznato i slijedite ideje koje imate. Sada nije vrijeme za bacanje novca ili napuštanje dobrog posla, već za traženje drugih načina. Otvorite svoj um novim idejama i mogućnostima i slijedite tu intuiciju.
Ovo je stabilna faza u vašem životu, stoga uživajte, ali ne odustajte od novih prilika. Ovo je vrlo pozitivno vrijeme za vas.

Kristal 3
Ovo je vaše vrijeme. Početak nečega uspješnog. Ono što sada radite je važno jer stvara početak nove budućnosti.
Vrijeme je da zgrabite nevidljivo oko sebe i iskoristite to da želje pretvorite u stvarnost.
Spremni ste početi ostvarivati ​​svoj puni potencijal.
Razmislite o novim tečajima, studiju, obrazujte se na sve načine, to će vam najprije donijeti željenu promjenu. Uzmite uzde u svoje ruke i znajte da vi možete kontrolirati svoj život.

Kristal 4
U narednom periodu donosit će se teške odluke.
Stojite na raskrižju i odlučujete hoćete li nastaviti ono što ste započeli, što već dobro funkcionira ili ćete riskirati i isprobati nešto novo.
Mora se napraviti izbor i mora se donijeti odluka. Postoje prilike svuda oko vas.
Ponekad je odgovor točno pred vama.
Pokušajte na stvari gledati u drugačijem svjetlu.Doći ćete do cilja, ali imate još posla. Ostanite fokusirani.

Izvor:atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)