Kako jesen utječe na vaš horoskopski znak?

horoscope guru

Astrološki znak samo je jedan od pokazatelja koji utječu na to kako se osjećate dok traje jesen.
Na svako od slijedećih pitanja možete izabrati samo po jedan odgovor A, B ili C.

1. Vaš astrološki znak u kom ste rođeni je:

A Riba, Ovan, Bik ili Blizanac
B Rak, Lav, Jarac ili Vodenjak
C Djevica, Vaga, Škorpion ili Strijelac

2. Vaše omiljeno doba dana je:

A Zora ili jutro
B Sam dan, njegova sredina ili noć
C Predvečer ili večer

3. Najradije biste pošli na izlet:

A U pejzaž kraj bistrog potoka pokraj livade pune poljskog cvijeća
B U kameni pejzaž iznad 2000m ili na topli otok, ako može tropski
C Na blage padine rodnih vinograda, voćnjaka ili na obronke s drvećem kestena

4. Mjesto na koje biste najradije voljeli izaći van je:

A Vrtna zabava, može i dnevna
B Tulum s mnoštvom ljudi ili ostajete sami doma uz dobar film
C Fini restoran ugodnog ozračja i decentno uređen

5. Grad koji biste najradije posjetili je:

A Rim
B Firenca
C Venecija

6. Zemlja u koju biste najradije otputovali je:

A Italija
B Bosna i Hercegovina
C Austrija

7. Vaš ideal vaše sobe najbliži je slijedećem:

A Jednostavna soba s velikim balkonom povezanim s njom
B Potpuno vam je svejedno, samo da je krevet udoban
C Soba od drvenog namještaja s finim radnim stolom malih ladica

8. Od slijedećih boja najdraža vam je:

A Zelena
B Plava
C Narančasta

9. Od slijedećih izreka najdraža vam je:

A Na mladima svijet ostaje
B Uvijek zlatna sredina
C Strpljen, spašen

Sad zbrojite svoje rezultate i vidite koliko imate odgovora pod A, koliko pod B, a koliko pod C.
Test je sastavljen od neparnog broja pitanja, tako da uvijek nešto treba prevladati. Jedino u slučaju kad od svakog slova imate po tri rezultata, možete se smatrati vrlo prilagodljivom osobom također najbližom onima koji imaju najviše B odgovora.

Ako ste zbrojili odgovore, pogledajte rezultate.

JESENSKI GUBITNICI – NAJVIŠE ODGOVORA POD A

Osoba ste koja jesen doživljava kao vrijeme kad vam nešto odlazi, nestaje, prolazi. To u vama ponekad izaziva tugaljiva raspoloženja, melanholiju i sjetu. Ako ste k tome još i meteopat, nedostaje vam topline i sunca. Čak i jesenski topli dani vama nisu dovoljni. Raspoloženje vam u to doba godine zna poprimiti silaznu putanju, a vi se zavučete u svoj unutrašnji svijet do „iduće sezone“ proljeća i ljeta. Pokušajte na jesen i na ono što ona donosi gledati pozitivno. Uočite njene prednosti i ljepotu. Osvijestite se o tome i potražite vedre sadržaje kako bi vam dani ovog godišnjeg doba bili veseliji i ispunjeniji.

TOLERANTNI I PRILAGODLJIVI – NAJVIŠE ODGOVORA POD B

Ili ste osoba kojoj je svejedno kakvo je vrijeme i godišnje doba vani, ili se s lakoćom prilagođavate svemu. Ponekad volite promjene radi njih samih. Jesen za vas predstavlja samo jedan u nizu ciklusa promjena koje nam priroda i život donosi. Zbog toga ste zreli i bez problema se uklapate u različite situacije. Za vas svako vrijeme ima svoj čar, vi poznajete privlačnost kiše jednako kao i privlačnost sunca. Tolerantni ste i volite život. Zato se znate veseliti svakom godišnjem dobu prepoznajući njegove specifičnosti, pa se tako radujete i jeseni.

JESENSKI DOBINICI – NAJVIŠE ODGOVORA POD C

Osoba ste koja s vremenom dobiva, a ne gubi. Znate dočekati svojih pet minuta i pametno ih iskoristiti. Jesen za vas predstavlja doba kad su vam ideje i djela sazreli i kad dobivaju svoje konačne oblike. U tom smislu jesen za vas nerijetko predstavlja i vrhunac. Volite stvari dovesti do kraja, strpljivi ste i vrijedni. Uživate u diskretnim stvarima i s mjerom. Također znate sagledati ono što je iza vas i izvući potrebne lekcije. Nerijetko vas doživljavaju kao ličnost kojoj se mogu povjeriti tajne. Jesen na vas utječe vrlo povoljno ispunjavajući vas svim vrstama nadahnuća iz kojih potom stvarate ono što volite. Pravi ste jesenski dobitnik.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)