Tarot tumačenje: od hobija do profesije

Viktorija pita što bi se dogodilo da svoj hobi pretvori u profesiju.

Viktorija svakako ima više nego dovoljno teoretskog znanja (6 mačeva) da svoj hobi pretvori u posao, no unatoč želji za promjenom profesije, nedostaje joj prakse (Princeza Diskova).

Tumačenje za Viktoriju

Njezina je pozicija trenutno stabilna i dobra, ali je željna biti sama sebi šefica (III Carica). S obzirom da je karta pasivna (ima moć, ali ništa ne čini) razumljivo je da joj je teško napustiti svoju zonu sigurnosti i udobnosti. U zbroju datuma Viktorijinog rođenja opet se pojavljuje Carica i potvrđuje da je taj hobi i način njezinog osobnog ostvarenja, njezina prava priroda.

Promjena se međutim već dogodila (X Kolo sreće), splet neočekivanih događaja u prošlosti gurnuo ju je ravno prema sanjanom cilju (XVII Zvijezdi). Međutim, uz pasivnu Caricu i Zvijezdu ne čudi što će se prema problemu i u budućnosti isto odnositi (4 pehara), ništa novo se neće dogoditi. Još neko vrijeme zbog apatije i lijenosti neće se pomaknuti s mrtve točke, a upravo je nečinjenje glavna prepreka ostvarenju cilja (Princeze Diskova).

As Pehara govori o njezinoj silnoj želji i ljubavi prema toj mogućoj profesiji, ali istovremeno je tu i golem strah od neuspjeha (7 diskova) pojačan nedostatkom prakse (Princeza Diskova). Do sada joj u tom smislu ništa nije polazilo za rukom ili jednostavno nije bila dovoljno uporna mijenjati nepovoljne životne okolnosti.

Savjetuje joj se da posluša Viteza Mačeva, čija joj aktivnost i dobre ideje mogu pomoći ostvariti željeno. Uz njega bi mogla pokrenuti posao i obavljati ga s radošću i lakoćom (3 štapa). Vatrena karta konačno je unijela malo živosti u to sanjalačko i pasivno okruženje, koje je jedino prodrmalo Kolo sreće, sila koja dolazi izvana, a ne ona sama.

Zvijezda (Zrak) i 3 štapa (Vatra) jačaju jedna drugu- odgovor na Viktorijino pitanje je ipak pozitivan i neće sve ostati samo na snovima. Dijagonala od korijena (Carica), preko bliske budućnosti (4 pehara) do izlaza (3 štapa) također potvrđuje povoljan ishod da će nakon kraćeg zastoja uspjeti ostvariti željeno, a Sunce u Ovnu sa 3 štapa kaže da će to biti već na proljeće.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)