Tarot karta Zvijezda

horoscope guru

tarot karta zvijezda [640x480]

Tarot karta Zvijezda najsretnija je karta u tarotu. Simbolizira hrabrost, nadu, obnovu, osjećaj ispunjenosti. Ona je savjet i smjernica da vjerujete u bolju budućnost koja je pred vama. Uz ovo kartu ne trebate biti skromni u svojim željama.

zvijezda2U poslovnom segmentu  tarot karta Zvijezda pokazuje vam da je pred vama napredak, i da prihvatite sve ponuđene prilike.

 

Tarot karta zvijezda otvorena u ljubavnom polju smjernica vam je za opuštanje, novo poznanstvozvijezda1 za samce i novi ljubavni početak, za one u vezama, odnosi sa partnerom postaju iskreniji i bolji.

Kroz novac karta Zvijezda upućuje vas da se ničega ne bojite, slobodno ulažite, vaše stanje u financijama mnogo je bolja od vaših očekivanja.

zvijezda4Kada je karta Zvijezde okrenuta naopako simbolizira nisko samopouzdanje, neispunjenost, nepovjerenje. To je period u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što vam nedostaje, umjesto da se fokusirate na ono što imate, prijatelje ili vezu. Loša koncentracija i loše mišljenje o samome sebi, gradi i nestabilan stav prema okolini. Ova karta vas upućuje da imate više vjere u sebe i da se prepustite sudbini.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)