Tarot karta Vitez štapova

horoscope guru

tarot karta vitez štapova [640x480]

karta vitez štapova3Ova tarot karta simbolizira snagu, hrabrost i moć volje. Savjetuje vam da se morate osloboditi senizbilnosti i prestati biti sluga vlastitih strahova. Sada ste u razdoblju kad imate snagu izboriti se sa vlastitim emocijama koje vas guše.

U poslu ova tarot karta Vitez štapova  govori vam o napretku na poslu ili vrijeme je da možete pokrenuti vlastiti posao. U novcu ćete dobro stajati i nećete oskudijevatikarta vitez štapova2.

U zdravlju ova tarot karta pokazuje da ste u dobroj formi i zdravi.

Kod ljubavi ova tarot karta govori da je odnos sa partnerom dobar i imate partnerovu podršku. Pokazuje da ćete preko posla upoznati osobu svjetlije kose i započeti lijepu romansu.

 

karta vitez štapova1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira manjak energije i loše vijesti. Vaša ovisnost o drugima koči vas u donošenju važnih odluka. Ljudi iz okoline i obitelji bit će nepovjeljivi prema vama.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)