Tarot karta Vitez pehara

horoscope guru

tarot karta vitez pehara [640x480]

karta vitez pehara1Ovo je karta koja simbolizira nove veze, emotivna iskustva, ostvarenje snova, snažnu intuiciju. Upozorava vas da se morate suočiti sa vlastitim strahovima i pobijediti ih. Predstavlja period kad ste i snazi boriti se sa vlastitim emocijama, započeti drugačiji život, bit ćete u punom naponu snage.

U poslu ova tarot karta simbolizira napredak, a ako želite pokrenuti vlastiti posao, vrijeme je odlično da to i uradite. U financijama očekuje vas dobar priliv novca, moguća i povišica.

U zdravlju tarot karta Vitez pehara označava dobro zdravlje, ako čekate neke rezultate pretraga, dobre vijesti.karta vitez pehara2

U ljubavi tarot karta Vitez pehara pokazatelj je pozitivnih promjena u polju ljubavnih veza.  Ako niste u vezi, upoznat ćete osobu koja će vas oboriti sa nogu, simpatije će biti obostrane.

 

karta vitez peharaNaopako okrenuta tarot karta Vitez pehara simbolizira apatiju, manjak energije, ovisnost o drugim ljudima koji vas koće u razvoju i napretku. Karta vas upozorava da vaš kruti stav prema drugima dovest će vas u neprilike.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)