Tarot karta Vitez novčića

horoscope guru

tarot karta vitez novčića [640x480]

karta vitez novčičća3Ovo je vrlo važna karta koja simbolizira hrabrost i snagu. Ova karta kada se otvori upozorava vas da se morate osloboditi svojih strahova. Pred vama je razdoblje kad imate snagu izboriti se sa vlastitim emocijama koje vas koće u životu.

Uz posao tarot karta Vitez novčića ukazuje na napredak, a ako imate želju za pokretanjem vlastitoga posla, pravo je vrijeme za te poteze. Ova karta označava priliv novca, povišicu i dobitak.

U zdravlju ova tarot karta upozorava vas da razmislite o porocima i pokrenete zdrav način života.jarta vitez novčića2

U ljubavnom polju tarot karta Vitez novčića pokazuje vam da ljubav nije samo ljepota i uživanje već traži obaveze i odgovornost. Veza sa partnerom naći će se u odlukama i tu ne smijete zanemariti kompromis.

 

karta vitrez novčiča1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira gubitak, manjak samopouzdanja, lošu energiju, loše vijesti. Upozorava vas da morate mijenjati vlastiti kruti stav prema drugima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)