Tarot karta Vitez mačeva

horoscope guru

tarot karta vitez mačeva [640x480]

karta vitez mačeva2Ovo je karta koja simbolizira  volju, snagu, čvrsti stav, pobjedu, ambicije.  Karta Vitez mačeva vam sugerira da je vrijeme da se zauzmete i borite za sebe.

U poslu tarot karta Vitez mačeva upozorava vas da će se naći osoba koja će raditi protiv vas, obuzdajte svoju agresiju i ne obraćajte pažnju na tu osobu. U financijama dobar je period i za vraćanje dugova.

Kad se uz zdravlje otvori ova tarot karta pokazatelj je dobrog zdravlja i dobre kondicije.karta vitez mačeva3

U ljubavi tarot karta Vitez mačeva govori da će partner vršiti na vas pritisak.  Morate biti sigurni u ono što želite. Suprotnom spolu ćete biti izuzetno privlačni.

 

karta vitez mačeva1Naopako okrenuta ova tarot karta savjetuje vas da obuzdate vlastite instinkte, emocije,  vaš nemar šteti vama i onima oko vas.  U potpunosti ste izgubili kontrolu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)