Tarot karta Velika svećenica

horoscope guru

tarot karta velika svećenica [640x480]

Velika svećenica simbolizira, znanje, duhovnost, mudrost, tajanstvenost. Ova tarot karta vam govori da budete strpljivi, karta velika svećenica3savjetuje da se suzdržite od svake akcije. Ona je spremna rasvijetliti vam stvari koje vi ne vidite na pravi način i pomoći u odlukama.

Uz posao tarot karta Velika svećenica daje vam nove mogućnosti, nova znanja, novi posao koji će se pojaviti i biti vrlo važan za vašu budućnost. U novcu ova karta upozorava vas na oprez i transakcijama ili posudbama.

Zdravlje otvaranjem ove tarot karte upozorava da ako ste u zdravstvenim problemima zatražite i drugo mišljenje.

U ljubavi tarot karta Velika svećenica govori, ako ste žena bit ćete neodoljivi za suprotni spol, obasipat će vas pažnjom.karta velika svećenica2

 

karta velika svećenica1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira unutarnju borbu sa emocijama, konflikt, pristajanje na stvari koje za vas nisu dobre. Ova vas karta upozorava da se uhvatit u borbu sa vlastitim emocijama da bi mogli krenuti dalje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)