Tarot karta Umjerenost

horoscope guru

tarot karta umjerenost [640x480]

Karta koja simolizira svrhu, zajedništvo, ravnotežu, strpljenje. Predstavlja veze, partnerske ali i prijateljske. Karta koja karta umjerenost2savjetuje da uložite malo više truda u međuljudske odnose. Tarot karta Umjerenost savjetuje vam da se oslobodite grča i pustite da se stvari oko vas dešavaju.

U poslu tarot karta Umjerenost usmjerava vas da slobodno si postavite i visoke ciljeve jer ćete ih ostvariti. Financije su vam u ravnoteži.

Kod zdravlja ova tarot karta savjetuje vam da poslušate vlastiti unutarnji glas u donošenju važnihkarta umjerenost3 odluka.

Za ljubav otvaranjem ove tarot karte pokazuje vam da poteškoće koje imate u vezi su zbog vas, vaše nesigurnosti.Posvetite se sebi otvorite se partneru, da bi odnos ponovo dobio na kvaliteti.

 

karta umjerenost1Okrenuta naopako ova tarot karta simbolizira nevjeru, nedostatak samokontrole, impulzivno ponašanje. Upozorava vas da zbog nedostatka kontrole snosit ćete posljedice.  Savjetuje vas da morate održati samokontrolu da ne izgubite ono što ste ostvarili, ,moguće je da u vašoj vezi desi se nevjera.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)