Tarot karta Trojka štapova

horoscope guru

tarot karta trojka štapova [640x480]

karta trojka štapova3Ova tarot karta simbolizira opere, suradnju i napredak. To je karta koja pokazuje dobar razvoj financija, nakon poteškoća pred vama je uspjeh.

U poslu tarot karta Trojka štapova ukazuje na uspješno razdoblje, priznanja, širenja posla i napredovanja. Ako posao tražite ova karta vam govori da ćete naći posao kojim ćete biti zadovoljni. U financijama je ovo uspješno razdoblje, ali naučite sada i štedjeti.

U polju zdravlja ova tarot karta pokazatelj je da ste u formi, ako imate neke zdravstvene probleme,karta trojka štapova4 okrenite se alternativi.

Kod ljubavi tarot karta Trojka štapova pokazatelj je dobre veze, romantike, ako je i partner takav. Ako nije sigurno ćete prekinuti vezu. Osoba koju ste upoznali nedavno ima velike simpatije prema vama.

karta trojka štapova1Naopako okrenuta karta simbolizira nerealna očekivanja, odgađanja i sukob. Ukazuje vam da ciljevi koje st si postavili nisu realni. Budite skromniji i procijenite svoje mogućnosti. Na poslovnom planu moglo bi doći do sukoba, razmislite da li je realno to što očekujete.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)