Tarot karta Trojka pehara

horoscope guru

tarot karta trojka pehara [640x480]

karta trojka pehara4Ovo je karta koja simbolizira ozdravljenje, nadu, oporavak, uspjeh. Ona označava vrijeme kada se čuda dešavaju. Pred vama je razdoblje slavlja, zabava i uspjeha. Ova tarot karta vam savjetuje da odete na putovanje, da se otvorite novim počecima.

U poslu ova tarot karta označava napredak kada ga ne očekujete. Svi oni koje traže posao ovo je razdoblje kada će ga i naći. U financijama bit će bolje nego do sada.

Kod zdravlja tarot karta Trojka pehara savjetuje vam da razmislite na koje načine možete karta trojka pehara2poboljšati svoje zdravlje.

U ljubavi ova tarot karta govori da slijedi razdoblje u kome ćete težiti vlastitoj slobodni, ali nećete zanemariti partnera. Uživat ćete zajedno u novim spoznajama Oni koji su sami sada je trenutak da se upuste u novu vezu.

 

karta trojka pehara1Naopako okrenuta ova karta simbolizira tugu, pesimizam, ovisničko ponašanje i nevjeru. Glavni problem ovog lošeg razdoblja je u vama, vaš pesimizam. U poslu ćete biti nezadovljni prigovorom nadređenih, zapitajte se da li imaju pravo.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)