Tarot karta Trojka novčića

horoscope guru

tarot karta tri novčića [640x480]

karta tri novčića2Ova karta simbolizira zadovoljstvo, nagradu, snagu, sposobnost. Otvaranjem ove karte znači da ćete biti nagrađeni za svoj posao. Pred vama je razdoblje kad ćete imati snage da e izborite sa svim poteškoćama koje su vas kočile u vašem emotivnom životu. Uživat ćete ugled i poštovanje ljudi iz vaše okoline.

Kod posla ova tarot karta Trojka novčića vam govori da ćete biti nagrađivani od nadređenih, ali i od kolega. Na poslu ćete napredovati. Financije se poboljšavaju, karta je ovo koja vam nagovještava dobitak.

U zdravlju tarot karta Trojka novčića pokazuje dobru formu i dobro zdravlje.karta tri novčića3

U ljubavnom polju ova karta govori o dobrim odnosima sa partnerom. Donosit ćete odluke koje su važne  za vašu budućnost. Oni koji su još sami neka dobro otvore oči jer netko ih posmatra duže vrijeme.

 

karta tri novčića1Naopako okrenuta ova tarot karta simbolizira dosadu, probleme u poslu, nepriznavanje zasluga. Osjećat ćete se frustriranima zbog nepravde na poslu, ali nećete moći na to utjecati. Zadržite samokontrolu. Također naopako okrenuta ova tarot karta upozorava vas na vaš kruti stav prema voljenoj osobi, ne uzimajte ništa zdravo za gotovo.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)