Tarot karta Trojka mačeva

horoscope guru

tarot karta trojka mačeva

trojka mačeva3Ovo je karta koja simbolizira nesigurnost, strah, tjeskobu, tugu i rastanak. Bit ćete zbunjeni vlastitim psihičkim stanjem. Ovo je razdoblje u kojem ćete se suočiti sa tajnama prošlosti sa kojima ćete se ipak suočiti.

U poslu tarot karta Trojka mačeva označava zbunjenost, nećete znati kojim putem krenuti. Ne pretjerujte sa odlukama, sačekajte bolje razdoblje. I u novcu pokušajte ne trošiti osim onoga nužnoga što morate.

Kod zdravlja ova tarot karta savjetuje vas da je pred vama odličan period da prestanete sa porocima.  Psihičko stanje vamtrojka mačeva4 je loše i ne odugovlačite zatražiti i stručnu pomoć.

U ljubavi tarot karta Trojka mačeva savjetuje vas na emotivne reakcije koje mogu povriejditi vašega partnera. Ne brzajte sa zaključcima, ako ste u vezi a osjećate tjeskobu i usamljenost ova karta vam savjetuje da tu vezu prekinete.

trojka mačeva1Naopako okrenuta Trojka mačeva simbolizira emotivnu sigurnost, prevladavanje tuge i sjete, loš period je iza vas.  Sigurno ste zaglibili u nekoj vezi ili imali nesporazume, a sad ste otpustili te loše okove. Slijedi razdoblje u kojem je važno da poslušate vaš unutarnji glas.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)