Tarot karta Svijet

horoscope guru

tarot karta svijet [640x480]

Tarot karta Svijet simbolizira zadovoljstvo, cjelinu, postignuće. Nalazite se pred novim periodom, završavate period koji svijet1nije bio lak, ali sada je vrijeme da plodove svog rada i zalaganja uberete. Ova karta ima i značenje sklapanja braka, rođenja djeteta.

Uz posao tarot karta Svijet, ukazuje na nove mogućnosti,, nove prilike, zadovoljstvo i napredak. Što se novca tiče povoljan je period pred vama, nestaju svi problemi.

 

Ljubav i karta Svijet naglašava da vaša veza ide na višu razinu. Mnogi će se odlučiti na brak ili planirati trudnoću. Ono i vezama bit će povezani sa partnerom, dok oni koji nisu u vezi, karta ih usmjerava da se pokrenu, naročito ako planirajusvijet3 neki put, ljubav će se jednostavno dogoditi.

Kroz zdravlje ova karta nagovještava poboljšanje i posvećenost nekim alternativnim metodama liječenja.

 

svijet2Ako je tarot karta Svijet okrenuta naopako, simbolizira frustracije, nemogućnost napretka, stagnaciju u poslu. Upozorava vas da zbog nedovršenog posla niti jedna vrata vam se neće otvoriti. Potrebno je posvetiti se svemu što ste zanemarili, da bi izvukli se iz ove loše situacije.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)